ta igen lite sömn

undra sa flundra varför jag varit uppe sent de senaste kvällarna. who knows lixom? ska iaf sova tidigt för att orka upp klockan sju och ta den förbannade gymnasiebussen som går kvart i sju från mig.

har varit till farmor en sväng också, bara för att käka lite bulla och dricka te. mycket trevligare med lite sällskap och snack om paradise hotel. tänk att min farmor också följer det. höhö

kom just och tänka på att vi har svenska imorgon och jag, elli och erica har inte planerat redovisningen än. to bad. får väl se hur vi gör med det. har ju bara skjutit upp det i tre lektioner. nåja.

farväääääl.

elli plöjjer, och jag med

har just analyserat klart kursen Ledarskap inom lek och idrott. bara två veckor i förtid. tydligen blev det bara 14 sidor, men det får väl räcka. har skrivit ut och ska lämna in imorgon, vilken befrielse!
halelulia mooomeeeent (y)

elli plöjjer tydligen också genom sina läxor, väldigt bra gjort! GRATTIS! 

jag skulle kunnde plöjja lite till, om jag hade något vill säga.

en sovmorgon

jag tog en liten sovmorgon för att jag inte hade nk boken hemma för att plugga till provet. attans också. nu måste jag säkert göra provet på omprovstiden på onsdag.

något som är skönt är att ledarskap inom lek och idrott kursen tar slut för mig imorgon, jäääävligt nice!

i stugan

nu sitter jag i stugan och har just ätit klart,så jag väntar bara på pappa som fortfarande äter. sen ska vi hem så jag får plugga och se paradise hotel (y)

det är nästan så att jag längtar till jag ska sova, så trött är jag.

pusss!

chill

kom just hem från helex, har varit där med linn. för en gång skull känns det som att vi gjort något och inte bara snackat om allt. skönt.

i övrigt kan jag väl säga att jag är relativt trött, men ska ta itu med lite skolarbete, men först ska jag till stugan och äta go' mat. jag är hungrig som fan!

heeeeejs

tidig morgon, eller?

jaha, nu kom jag hem.

godnatt :)

egentligen vet jag inte vad jag ska säga

huvva, stackarn


wiiiioo

ja vaknade för ett litet tag sedfa och duschade just. elli och blomman kommer inklampandes vid kvart över sex och då ska jag försöka vara klar, eller nått.

sup och svälj, vi ses på alltar!
rimmade det?

skylla mig själv

långt telefonsamtal i natt så det blev inte många timmars sömn. jag får hela enkels skylla mig själv!

nu upp till hertsöskolan igen och leda gruppen för sista gången, haha. hoppas bara jag får en bra utvärdering av Inger.

jag kan också nämna att jag ääääär gudomligt trött så jag funderar på att "vara sjuk" på filosofin och nk:n.

pösshey.

lääääängtar

till allstar imorgon! ♥


/ jenko, pelly, blommie

 

 


kaos och morgonstress

jag har legat vaken sedan halv sex och försökt visualisera hur jag ska vara för att leda gruppen på bästa sett. och ungefär där vid halv sju somnade jag om och klockan ringde sju. typiskt att man somnar om skönt just innan man ska upp. ja, jag klev upp direkt och slog på datorn för att skriva ut planeringen och då var inte skrivaren kopplad till min bärbara. så då fick jag börja tjorva och skicka över den till andra datorn för att kunna skriva ut. jävla massa tjorv.

lektionen kommer gå bra då det är ett av mina starkaste områden, basket.

jag och elli ska skolka svenskan, ses till lunch.

hejs :)

-

tydligen sitter johan och silver och skriver till någon på något annat språk, typ waya waya. eller något? jag och elli sitter bara och försöker hålla en annan konvesation. går inte så bra. jag borde nog sova egentligen, för jag ska ju leda grupp imorgon på hertsöskolan klockan 08.50. deppigt!

herrrååå


mail från rektorn

"Hej Jennifer,
 
jag ska ta upp frågan med de berörda lärarna.
Du får återkoppling av mig.
 
Vänlig hälsning från Helena"


jag missade paradise hoteeeeeeeel :'( för att vara med dessa ungj*vlar.

nu ska jag kika igenom planeringen för lektionen jag ska hålla imorgon på hertsöskolan. nice.

ett tecken?

var till storheden idag med elli och blomman, köpte en julklapp till pappa som han önskat sig. ska nog inte säga vad det är eftersom jag inte vet om han läser min blogg. (hoppas inte iallafall?)

sen var jag och fikade på stan, väldigt mysigt och länge sedan var det.

när jag kom hem skulle jag koka potatis, tro det eller ej, men jag kan. då hittade jag denna söta potatis. kan det vara ett speciellt teckan för något mån tro? haha!



en ledig onsdag

vaknade vid elva av alarmnat jag ställde igår innan jag somnade. jag har sovit i 12 timmar, mycket värt!

ska snart dra mig till storheden med elli och blomman och kolla lite julklappar, iallafall jag. vet inte om dem bara hänger på eller om dem kommer vara till någon nytta. vi ser väl.

sen ska jag och fika på stan vid tretiden, mycket trevligt =)

jaheeeej.

ledig imorgon ;D

efter en händelserik dag är man mycket trött. men jag ska pressa mig själv och börja klippa och klistra i ios fördjupningen, det ryktas om att jag har lite försprång tack vare min syster. thanks!

kom just från helex med linn. måste ju säga att vi är väldigt effektiva när vi ligger där på mattorna. jag tror jag kommer få träningsvärk, fast dock inte i kroppen.

visst nog är det jätte mysigt med alla julsaker man sätter fram och julmusiken. men det behöver inte överdrivas. pappa har nu (igår) redan satt fram julstakarna och stjärnorna. vad håller han på med? såååååå kul är det inte.

sen ser jag väl fram emot imorgon väldigt mycket. men mest att få sova ut och vara ledig. men också att umgås.

pösssspåer!

mail till rektorn om webbdesignen

"Rubrik: Upplevande orättvisor i webbdesignen

Hej, jag heter Jennifer Altenburg och går nu i Led3b på Örnen. Jag har webbdesign i vanlig ordning som man ska ha i trean och upplever att vi i trean blir orättvist behandlade.
 
Det är ju så att webbdesign kursen är 100 poäng men bara utsatt ungefär 85 timmar på schemat, så resten av timmarna ska man tydligen jobba hemma med. Men då uppstår ju att problem då nästan inte en enda elev har flash eller dreamwiver hemma på datorn, och det kostar multum. Lärarna i webbdesign Jenny Törnblom och Margareta Lindvall hänvisar att man ska sitta i datasalen på onsdagar mellan klockan 15.00-17.00 och den tiden är utlagd för vårat projektarbete som ska vara 100 poäng. Det är också många andra lärare som använder just den tiden till sin kurs och ger massa läxor och hänvisar till onsdagstiden.
 
Om nu webbdesigenen bara satt ut cirka 85 timmar, varför inte lägga ut hela 100 timmar som kursen egentligen ska vara? Jag hade en diskussion med Jenny Törnblom igår (tisdag) om att det är orättvist för vi kommer inte hinna klart med slutproduktionen, och det enda hon säger är att hänvisa till onsdagar mellan 15.00-17.00 och att alla elever inte har möjlighet att uppnå ett MVG. Eftersom hon säger att det inte räcker med att vara på lektionerna för att få ett högre betyg. För att få det högsta betyget måste man nästan kunna alla program innan genomgångarna eller lära sig dem på cirka 1-2 lektioner. och hur många elever gör det?
 
Är detta verkligen rättvist?
 
MVH Jennifer Altenburg"

egentligen bråttom

nu är jag påväg till skolan strax, har egentligen lite bråttom. men det inser man inte förrän man ä påväg till bussen och måste springa för att hinna. det tar jag då.

har kort dag idag så det får väl förhoppningsvis ganska snabbt, vi behövde inte heller redovisa svenskan idag, för erica är borta än en gång. gooood.

nu ska jag sminka mig liiiite, hejs.

....

blomman har just farit hem, det var tydligen hennes bästa övningskörning med hennes pappa påväg hit. så jag hoppas henne lycka påväg hem också.

när hon kom höll jag och pappa på att sätta upp lite hyllor och spglar i rummet. så nu väntar bara persiennerna och dörrarna som kommer om två veckor typ. längtar enormt!

kan väl lägga upp lite bilder så ni ser vad som pågår.



kebaaabbb

pappa svarar inte i telefon och jag svälter ihjäl. kan han bara inte gjort klart maten till jag kommer hem från skolan? är det verkligen så svårt. nä, men inte för att vara sån, men han svarar iallafall inte i telefonen och jag fattar inte varför eftersom jag (tror?) att han är ledig idag. jag får väl ta och göra mat på egen hand då, men då blir det inget till honom. synd.

och inget brev har kommit till mig som säger att jag får hämta ut mina skor på posten som jag beställt. det måste komma imorgon för jag skulle få dem till den 25 denna månad. jag var iallafall och lämnade in mina svarta höga stövlar idag för att sulen var helt åt helvete i förhoppning att få lösa pengar i handen. men nae, ägaren ville skicka dem till skomakaren och lägga en ny sula istället. kom igen, skorna kostar 550 kronor, och var kostar det hos skomakaren att lägga en ny sula? tänk efter!

idortten orkade jag inte heller vara med på eftersom mina vänninnor inte skulle dit förutom tre stycken som skulle hålla i simningen. så jag myttade och sa att jag hade tagit vaccinet och mådde inte bra alls, och han gick på det. tur. jag hade hur som helst inte orkat eftersom övningarna var för jobbiga. jag är som ett ankare i vattnet, jag drunknar.

nu ska jag värma lite pizza som är kvar sen igår, shish kebab ♥

hahaha, lite gamla foton

ni dömer väl inte? hahaha

 

 2004

 2006
 2008


plugghästar

jag kom på för ett litet tag sedan att vi har bad imorgon på idrotten så jag var tvungen att måla om mina naglar på händer och fötter. det kan ju inte vara två olika färger, det fattar ju alla. eller hur?

nu sitter jag och kikar på LA ink och försöker få lite inspiration för vidare roligheter. haha

om man ser på facebook och snabbmeddelanden på msn av vad mina vänner heter är det bland annat "plugg?", "plugg hela dagen" och "plugg all night long". alltså pluggar dem nu. men varför har jag inget att plugga? jo, för att jag gjorde bort iosen tidigare idag, och det tog 45 minuter. great. förresten så kallade linn mig plugghäst, men eftersom att jag inte pluggar nu och hon bland annat gör så så kan hon vara det själv, därav rubriken.

så nu kan jag ägna mig åt tvn och internet som jag aldrig annars brukar göra. naaaaat

oj, nu fick jag en ny tv

pappa och mig;

p - jennifer, gå och sätt i motorvärmarsladden
j - jag orkar inte
p - men gå nu!
j - jag har väl inte nå varmare kläder än dig
p - men lyssna vad jag säger
j - (går ut och sätter i sladden)
p - bra, vi ska till elgiganten
j - men varför just nu?
p - köpa en ny tv
j - och vart ska du ha den?
p - i ditt rum

WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖWWWW :D

här är den :)



godenmorgen

ja, då var det söndag igen och en typisk chill och läxdag. som tur är har jag bara en läxa och den är till på onsdag, men jag ska göra bort den idag. det känns som att veckorna bara springer iväg just nu och snart är det jul också. inga julklappar kommer inhandlas förrän alla mina pengar kommer in på kontot den 25 respektive sista denna månad.

då ska jag bara slå på vattenkokaren, sätta en tepåse i koppen och hälla upp vattnet. klart!
hejs.

ungjävel

jag har då just kommit hem från emelie i gammelstad. har utforskat hennes nya lägenhet och fikat. mycket trevligt!

jag kan råda er som tänker skaffa barn att inte göra det, för nu ska jag berätta ett motargument för att skaffa tillökning i familjen.

jag kliver på bussen på min vanliga busshållplats på hertsön och sätter mig nästan längst fram och på hertsöcentrum kliver det på en mamma med sin unge som sätter sig brevid mig. ungen börja kräla på golvet och mamma vill att ungen ska sitta stilla, men självklart vill inte ungen det och börjar skrika. när vi kommer in till stan går jag och sätter mig längst bak i bussen för att slippa höra ungen skrika. men självklart ska mamman och ungen åka vidare med bussen, lika så jag, och de kommer och sätter sig längst bak nästan brevid mig för att ungen ska få välja plats och sluta skrika.

men tror ni ungen slutade skrika?
NEJ, jag ville lägga ett nackskott på ungjäveln!

jag har funnit ett bakisknep

jag älskar detta kaffe, och inte minst när man är bakis. prova!


det är skrattretande

hahahahh, ditt svin

samma vanliga diskussion med blom

nu sitter jag och bråkar med blom på msn, som vanligt på en fredageftermiddag. hon envisas om att hon varken har pengar för att gå ut (jag och elli har fixat så hon lånar av elli) och att hon inte har några kläder att ha på sig (hon vet att hon kan låna av mig). detta tjorvar vi om vareda gång vi ska ut och endå följer hon alltid med. bevisar inte det att hon borde lägga ner snart att klaga. allt löser sig ju. eller hur?

pöss!

skolfotona har kommit, yeah!

imorse var jag och ledde en sjua på hertsöskolan och det gick skitbra! ser fram emot nästa vecka då yttligare två lektioner ska hållas med dem. pöss på er! i övrigt ska jag nu sansa mig och sätta igång med att utvärdera den lektionen.

skolfotona har kommmiiittt!!!
se här!



.....

ja, nu är jag uppe, känns som att jag aldrig gick och la mig ens. men jag måste vara lite piciplinerad eftersom jag ska till hertsöskolan och leda sjuorna nu. nu ska dem allt få plågas med cirkelträning för att jag måste kliva upp denhär tiden.

mohahahah

oj, ser man på

jag är tillbaka igen, med internet denna gång. jag var utan i en dag, och det räkte. aldrig mer.

det gick så lätt att sitta och skriva skolarbetet innan pappa kom hem och kopplade in internet igen. nu kan jag inte koncentrera mig som jag gjorde utan internet. får väl försöka endå. har lovat mig själv att skriva klart alanysen från observationerna iallafall.

i brist på annat får ni se min nässpray collection i min nattukslåda brevid sängen. borde nog ha haft fler, men kom på ganska nyligt att jag borde börja samla för att se hur många jag använt mig av. äh, jag skojade bara. kallas detta att samla?



hur kan man leva utan internet?

nu har jag varit utan internet i en dag och jag får paniiiiiik. det bara kliar i fingrarna att inte få veta vad andra gör. nog för att man kan ringa och kolla, men det är inte samma sak. tur då att jag blev inbjuden av mamma och komma och käka hos henne idag, för då kan jag sitta på internet. HÖHÖ.

jag är väldigt klyftig och kommit på en bra sak med att vara utan internet. det är att då har man tid att sitta och göra allt skolarbete som man annars inte brukar tycka att man har tid med, eller då för slö för att ta itu med.

förhoppningsvis kommer jag försöka hitta lite tid som jag kan sitta någon annanstans, men det är inte så lätt.

imorgon är det fredag igen och utgång, tro det eller ej. fast jag vet inte riktigt vart man styr utgången, cleo eller allstar?

jag är inte bortskämd, bara van att få det jag vill ha

medans jag var och tränade funderade jag mycket på julafton. jag minns nä man var liten och satt och kollade på kalle anka, åt julmaten och verkligen väntade på julklapparna. men så är det inte riktigt längre, iallafall inte då man har föräldrar som är skilda knappt har någon kontakt med en viss del av släkten längre. men visst, julklapparna får man ju endå, men inte får man tilbaka känslorna som förr.

slut på det deppiga och in på lite mer seriösa stuffs, alltså min julklappslistaaaa. höhö.

- få alanya resan betald
- ny bil
- ny platt tv
- ny mobil
- mer pengar

det är det jag önskar mig, TACK!


jag kommer vara utan internet några dagar ha överseende.

i know you want me

har just skjutsat blomman och sitter och lyssnar på pitbull fast jag borde sova. inge plugg då blom kom utan vi målade lite naglar och sen for vi och åt på max. tur att jag är ledig från skolan imorgon så jag hinner fara och träna. (y)

en liten smakbit från max:

Je - du är ju bright i skolan egentligen. varför plockar du inte fram det?
Jo - Jag gjorde ju det i ettan. Det jag gör nu är helt waist of time. alltså varför går jag ens i skolan?
Je - ja, vad gör du där egentligen?
Jo - Jag går dit för att jag vill ha studiebidraget så jag kan festa.

(hon kanske inte är så bright endå?)




vakna, skola, äta, plugga, sova, vakna, skola ...

allt är som en ond cirkel. det går bara runt, runt, runt, runt. det är bara saker som görs utan att man ens hinner tänka efter vad man gör. livet bara passerar snabbt, snabbt.

Nu har jag iaf gjort klart analysen från observationen i fredags och ska börja på min sista lektion som jag ska planera till nästa torsdag. vet inte vad jag annars ska göra ikväll, men jag tror nog att det blir att sova om inget mer nödvändigt dyker upp.

nu: powernap innan middagen, sen plugg igen. farväl.



en svart morgon

morrn morrn.

egentligen är jag för trött för att kliva upp. tror det beror på att det är så mörkt och deppigt ute. men vad gör man inte för dem älskade skolan? not. ska dit och göra bort lite redovisningar så jag kan börja leva som en människa igen.

alla mina vänner är bortblåsta med vinden

jaha, nu när jag ska sätta mig ner igen vid datorn och plugga efter badet, så går alla mina vänner och lägger sig och sover. jag behöver faktiskt stöd i mitt pluggande! jag får väl sitta här i tomma intet och göra det själv.

när jag tänker på veckan som just börjat får jag magsår, ingen människa på jorden borde ha så mycket att göra som just jag. varför just mig? det verkar som att alla i min klass bara lallar på i skolan och jag kämpar som en gris. (men säkert har dem också mycket, bara det att jag klagar över precis allt) ska väl skriva vidare på analysen nu och sen ska jag plugga lite till IOSen imorgon så jag inte kommer dit och inte kan något, som jag brukar göra.

juste, kom på att jag är hungring, men jag orkar inte göra något att äta. efter klockan åtta borde det vara olagligt att äta. kroppen förbränner det sämre då tydligen. jag har också märkt att äter man efter åtta så är man hungrig på morgonen när man vaknar. och äter man inte, så är man inte hungrig dagen efter. bra va?

heeeeeeey.

plugg

som tur är har jag väldigt lite utåtriktade aktiviteter i skolan denna vecka. Kanske lite jobigt att jag inte börjat planera lektionerna förrän idag, samma vecka. Olikt.

Tisdag:
Provredovisning i IOS
Redovisning i svenska
Möte med Anette om projektet?

Onsdag:
Leda tjejgruppen 19.30 (skriva logg efteråt)

Torsdag:
Obersvera grupp på hertsöskolan 08.50 (skriva analys och reflektion, samt en sammanfattning av intervju)

Fredag:
Leda grupp på hertsöskolan 08.15 (skriva utvärdering)

nu ska jag mytta ihop en alanys/reflektion av observationen på hertsöskolan i fredags och dricka te. Sen blir det en paus med paradise hotel (y)
pöss!


sur som en citron

jag tänkte vara duktig och stiga upp i tid idag. men en sak jag inte minns är att pappa sa att han skulle skjutsa mig till skolan, men det hade ja tydligen helt glömt bort. för jag steg upp klockan åtta, när jag egentligen kunnat stiga upp nio. så nu sitter jag här vid köksbordet medans pappa fikar och är sur. alltså har jag tid att skriva ett inlägg som är någolunda normalt.

jag längtar, jag längtar, jag längtar till den 25:e för då får jag underhållsstödet. jag är så hiiiiiimla fattig just nu.
men, tro det eller ej, jag har redan bestämt vad jag ska göra av med de 1269 kronorna.

- 600 kr spara
- 160 kr skyldig pappa
- 300 kr köpa två "ordtavlor"

alltså har jag 209 kronor kvar. skit. men det klarar jag mig med till den sista då studiebidraget kommer, WÖW.


It´s a paradise (L)

paradise hotel, finns det något bättre program? det var första avsnittet nyss och jag är redan fast. de borde göra fler program som mamas boys, big brother och paradise hotel. längtar redan till nästa program imorgon 22.00-22.30. MISSA INTE!

synd då att blom som har tjatat att dethär programmet skulle börja nu i någon vecka, ringde sin pappa och bad honom hämta henne just under programmet, så hon hann inte se det alls förutom typ 5 min i början :p haha. to baaaaad for her.


ja, imorgon är det skola från 09.50-15.20 och sedan ska jag dra mig direkt till helex och träna för att få det bortgjort så jag kan vara ledig resten av kvällen. eller inte ledig, utan "ledig". för jag måste tydligen plugga. blööö.


nu ska jag gå och se CSI på femmmaan. hejs.

.

" Det är vår yttre lycka som ger oss flest fiender "

Jag var tvungen att skriva dethär citatet på bloggen, för det passar in på mig som handen i handsken!
visst har jag rätt?


vem behöver egen tid? ... jag!

jag vaknade 10.39 för att vara så punktlig som möjligt. men vem bryr sig? mer ont i halsen än gårdagen och allmänt ont i kroppen. kom på att jag och linn skulle fara och träna idag, men då får vi se hur dte blir med det när linn väl vaknar och kommer till skott med när hon ska träna.

en sak har jag bestämt mig för iallafall, och det är att fara och sola idag. elli ville följa så det blir nog nice. målade lite naglar just när jag vaknade, jag älskar verkligen den metallic lila färgen ♥
såg även att jag hade en ansiktsmask liggande i badrummet, så den används nog också upp.

jag kan inte påstå att jag är duktig på att ta bilder, men den få duga.


(y)

efter de två senaste väldigt seriösa inläggen så tänkte jag avsluta med att säga godnatt (y)

jag kan bestiga berg

det blev inge roasters så jag åkte iväg med bilen och skulle bestiga porsöberget istället, och förhoppningsvis få mig en bit mat när jag väl kommit till toppen. hörde att det fanns någon kycklinggryta med jasmineris, så det får väl bli bra. det duger i krig, eller hur? eleonore ville också följa så jag hämtade upp henne.

det gick ganska knakit upp för berget med bilen. den ville som halka ner hela tiden, och eleonore bara skrek. jag fick ont i öronen av allt skrikande så jag, bilsnillet, drog i fyrhjulsdriften och tog oss oskadda upp. nu måste jag dessutom boka tid och kolla min hörsel för jag tor jag är döv på mitt högra öra tack vare eleonore. kul!

som ni ser på bilden så var det ganska brant uppför.



onödigt inlägg?

johanna blom tvingar mig nu att skriva ett inlägg för att hon ska veta vad jag gör, fast vi skriver till varandra på msn. hur stört är inte det?

jag ska då in till stan senare när jag orkat fixa till mig, för att ta en kaffe på roasters. höhö.

för ovanlighetens skull sitter jag och dricker te nu när jag skriver, och det är inte vilket te som helst, svartvinbärs te. men jag vill köpa ny smak, typ rabarbergrädd eller sommarblomm. te får mig att tänka på sommaren, och när jag tänker på sommaren så tänker jag på alanya, och när ja tänker på alanya tänker jag på fest, och när jag tänker på fest så tänker jag på alkohol, och när jag tänker på alkohol så tänker jag på att VI vet hur man festaaaaaaar (y)
ja, det gick kanske till överdrift, jag vet.

jag bjuder på en bild med mina bruds från igår, njut!

som ni kanske märker har jag inget att skriva, men varför läser ni då egentligen?

nu får blom vara nöjd med mitt inlägg, heeeej.


fredag den trettonde

är verkligen fredg den tretttonde ens otursdag? det kanske är tvärtom?
beror kanske på hur man ser det.

vaknade nyss med en huvudvärk och ont i halsen som jag kanske har förtjänat. ge mig lite smärtstillande. kvällen i sig var väl relativt bra och lagomt med folk därinne. eller ja, jag minns inte hur mycket folk det egentligen var men vi kan säga så. alltså en nice kväll.

nu ska jag dricka te och ta en ipren för att återställa balansen i kroppen (y)


behöver mer energi

kom just hem från stan. har varit ohlssons tyger och köpt synål och sytråd till pappa. vafan ska han ha det till?! nåväl, ska komma till saken ...

jag har varit så jävla död på skolan idag så för att jag överhuvutaget ska orka med ikväll så måste jag gå och sova en och enhalv timme nu på dirrrr!

tjejorna kommer vid 5-6 och då är det partytime! (b)

natt så länge!

bläää

jag vaknade nyss, har lite smått bråttom. kroppen ville inte stiga upp hur sängen och magen vred sig in och ut. men måste stiga upp endå.
+ att jag tydligen måste gå till hertsöskolan för att ledda dessa ungjävlar.

allstar ikväll (y)

då var man svart

pappa till mig innan jag for och solade;

p- när kommer du hem?
j- när jag är klar.
p- då kommer jag alltså inte märka av dig när du är hemma
j- nehe, varför inte?
p- du blir så svart. men jag tänder bara lyset och ser efter

HAHAHA!


imorgon är det fredag den trettonde och det innebär utgång på allstar. inte bara just för att det är fredag den trettonde, men det är fredag. om man har tur kanske man kan få ha lite roligt trots det dåliga datumet.
puss partypinglor!

TAGGAAAAA.



ja, och då var all färg klar på väggarna och även golvet och listerna. dock är det möbleringen kvar, men det går fort när man väl sätter igång, måste bara köpa persienner, mörkläggningsgardiner och skjutdörrar först. sen är det bara att flytta in. lite önskevärda bilder måntro min vänner?





äntligen lite njutning

snart ska jag dra mig in till stan och sola som jag inte gjort på år och dagar. jag äääälskar att sola. direkt solariumet slår på somnar jag och vaknar när det piper att det är slut. (y)

♥ solsystemet is the shit!


jag orkaaaar inte

jag orkar inte kliva upp
jag orkar inte gå till busshållplatsen
jag orkar inte gå från busshållplatsen till skolan
jag orkar inte gå på mötet
jag orkar inte ha webbsdesign med jenny törnblom!

det ljusa med hela dagen är att när jag väl har tagit mig till skolan så belönar jag mig alltid med en kaffe.

♥ jag vill träna, träna, träna.
MEN JAG ÄR FORTFARANDE SJUUUUUK!

projektarbetets start

projektarbetets start gick superbra. tjejerna var inte lite hemska som jag trodde man var i sjuan (tänkte tillbaka på mig själv). jag tror träffarna kommer gå i ruskig fart, bara vi sätter ihop schemat så vi har det någon helgdag också. vi kanske redan är klar just efter jul? det blir som en tidig julklapp (y)

nu ska jag iallafall skriva en loggbok till anette och skicka in.

pösss

för tidigt

jag har gjort upp med pappa att vakna åtta och hjälpa honom med golvet. men tror ni inte han väckte mig klockan sju och tvingade mig upp? jag mådde så dåligt innan jag fick i mig mitt rutin te som jag alltid dricker på morgonen så pappa sa att jag fick gå iväg och dricka det. tur det!
golvet är iallafall lagt nu, och listerna ska sättas på plats ikväll.

klockan fem är det dags för att starta hundrapoängs projektarbetet på riktigt på bergvikens fritidsgård. jag längtar inte det minsta. som tur är så är det bara introduktion idag så inget inlärande av planering behövs.

nu ska jag gå och lägga mig ett tag så jag orkar upp när jag ska skjutsa pappa till jobbet klockan två så jag kan ta bilen ikväll.

nattin' hejs.

cooooooling, no komments


hööööörde jag alanya? (y)

glömde nämna att vi har bokat klassresan idag till alanya.
hotellet heter Sunny Hill. NAAAAAAJZ!
LED3B ALE ALE ALE, HEJ



hahaha

nu sitter jag här med min katt baltazar i famnen och inväntar blomman. hon ringde för ett litet tag sedan och väckte mig när jag sov, så jag var tvungen att stiga upp och ta på mig lite kläder. såg hur som helst i hennes blogg att jag skulle hjälpa henne med körkorts teorin, men förhoppningsvis inte ikväll, för jag är så osugen man kan bli. hoppas det går bra för henne att övningsköra hit (y) har en överraskning till henne ...



jag är verkligen irriterad på en sak, idag var jag och linn och skulle söka en almenacka till mig. (verkligen på tiden med tanke på att året snart är slut) men vi hittade iaf en, och den ruinerade mig! när jag kommer hem och har börjat skriva och slita bort flikar så märker jag att det bara var för 2010. skit också. jag ville ha för de två kvarstående månaderna också. nu får jag stå ut utan. hahaaa, jag klarar mig nog.

jag blev indroducerad för typ en månad sedan för åhlens brun utan sol lotion. den var super bra till en början, men nu biter den inte. är jag immun måntro? måste iaf hitta något annat eller börja sola igen. ingen vill vara blekfis.

brun uan sol


inget kan stoppa mig

nä ska jag fixa mig och sen ta bussen till skolan för att vara där hela dagen, fast jag är sjuk. synd för er som är friska, men har man inte tid att vara sjuk så har man inte. ni får hålla er undan istället.

nu har jag lite bråttom, pössss!

badkar med tända ljus

ja, då har jag varit på stan en sväng och fikat, eller ja, druckit te och snackat skit. på vägen hem kom jag och tänka på att det är jävligt skönt att åka buss när det är mörkt, och helst när det är lite folk. så fridfullt. (y)

jag tror jag har fått för mig att jag håller på att bli frisk nu, för hostan har lugnat sig så jag bestämde mig helt enkelt att jag ska till skolan imorgon. måste prata betyg med victoria, göra svenska redovisningen och jobba vidare i webbdesignen.

nu väntar jag på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan fortsätta med rummet, men först ska jag hoppa i badet. NAAAAAJS!


suck .

jag vaknade och visste att jag skulle upp för att måla klart det vita, och jag kan säga, det var inte mycket kvar. men när jag kommer in i rummet och målat klart det lilla, då märker jag att det inte blir samma färg. så nu när jag kämpat och målat alla väggarna en gång till så är jag måttligt less. nu dröjer det ännu längre innan rummet blir klart! skiiiiiiit. ikväll kanske jag kan börja måla fondväggen.


en annan sak ni kan anteckna, (eftersom ni är så himla intresserade, eller hur?) är att jag har slutat med det starka menthol nässprayet och börjat ta ett mildare. kanske en börjat till att sluta helt?

nu ska jag dricka te och sen ska jag på stan och uträtta lite viktiga ärenden. NAAAT.

tack, tack och åter tack

vi pratar i telefon och du stället dumma frågor som du vet att jag avskyr. du säger också hur mycket du bryr dig om mig och älskar mig. men varför gör du då såhär? vem vill egentligen spendera tid med någon som gör att en själv mår dåligt? ingen.


ni vet vad man brukar halsa om helgerna, men jag är lite annorlunda. tydligen så är min alkohol denna helg en flaska med hostmedicin. (y)

nu åter till te drickandet och tillfrisknandet!

oops!

glöm inte att det är farsdag idag, för det höll jag på att göra. slängde på mig kläder och iväg med bilen för att köpa lite röda rosor och en tårta. så nu är pappa glad iallafall. WIIO!

just nu väntar jag på att målaren ska ringa och fråga vilka färger jag ska ha blandade och sedan komma förbi med dem så pappa kan sätta igån att måla. jag har bestämt mig för en fondvägg som ska vara svart/brun och resten ska vara vitt. tror det blir najs.


23.13 och jag är trött ..

ja, ni set ju vilken tid detta inlägg lades upp och då kan ni också räkna ut vad jag kommer att skriva nu, alltså godnatt!

myshelg

vid tre tiden kom jag hem från stugan. det var lite smått jobbigt att köra hem i slaskvädret, men jag klagade mig med en utmärkelse. god mat, gott fika och en skräckfilm var något som behövdes en fredagkväll. now i´m redy to parteeeeeey! fast ingen fest ikväll inte.
elli, blom och linn kanske svänger förbi för lite mys, hoppas dem har med sig chips?! :D

jag och pappa for direkt till byggmax och köpte golv till mitt nya rum. golvet kallades "african ek". då kan ni som känner mig alltså lista ut att det är mörkbrunt? haha. hur som helst började vi grundmåla taket också, men färgen tog slut efter halva, så vi får fortsätta imorgon typ.

kan pappa snabba sig med maten, jag är hungrig. det blir tydligen laxgratäng, gott!

 


helt i onödan

jaha, då var man hemma från skolan igen. for dit i hopp av att få göra bort det muntliga provet och slippa ta det skriftligt senare. men jo, vad händer, hon hinner bara ta ut en person att förhöra och det var inte jag!
hade kunnat vara hemma och sovit istället.

for och fikade med linn på mat och prat och snackade lite skit som brukar vara det mest intressanta vid fikadejter.

strax ska jag ta bilen till stugan och sova där till imorgon för att inte behöva slösa några pengar på alkohol. visst är jag smart?

jahej.

godmorgon

jag sitter framför datorn och dricker mitt favorit te, alltså med svartvinbärs smak.
klockan rinde vid åtta och först tanken som slog mig var om jag verkligen orkade gå till skolan? jo, men vet ni vad, det måste jag och det är filofofins fel! om jag inte är där idag när det är ett muntligt test, måste jag göra det skriftligt senare. blääääääää.

nu kom jag på att jag hade lite bråttom, pössssshej!

jag kom på att

jag har kommit på vad jag vill ha för nästa tatuering, bra va? frågade tom igår om han försöka sig på att skissa den, så får se hur den ser ut klar. ska nog heller inte lägga ut skissen för då finns det ju dem som gör en likadan då (HAHA?!).
jag ääääääääälskar att vara sarkastisk!

som sagt är jag ju sjuk och har inte mycket att göra, så jag har fungerat som hembiträde under dagen. städning av huset och lite matlagning. finns det något värre än när det är smutsigt?
kom också på att mina katter var smutsiga, så dem plågade jag i badkaret med lite vatten och schmpo. baltazar tyckte om att bada förut, men nu har han tydligen ändrat sig. svea var rena helvetet under hela simpasset.

har också dealat med pappa om att få byta rum till det stora rummet. i och med det blir det mycket jobb också eftersom tapeter och golv måste bytas ut. för att inte tala om att sätta dit en dörr kanske. vet redan exakt hur jag vill ha det men får se hur det blir med den iden.

blomman for just hem. vi har sett min mamma mia film som har varit borta lääänge, men hämtade den ikväll. tur (y)

sveabaltazar



välkommen sjukdom

jag vaknade nyss upp mer sjuk än någonsin, hosta, förkylning och kroppsont. och det nya nässprayet jag köpte igår funkar verkligen inte, måste stämma apoteket! har man gått hand i hand med nässprayet sedan i juni och blivit bästa vänner är det svårt att släppa sin vän.
för övrigt vet jag att jag måste gå till skolan imorgon på grund av filosofin, men ni får allt stå ut med att jag kommer att smitta er.

nu ska jag dricka svartvinbärs te och bota min halsont (y) för att sedan ringa elli och fråga om jag måste skriva en inlämningsuppgift till IOS redovisningen.

cyaaa

blogg hit och blogg dit

jaha, då har jag skaffat mig en blogg som alla andra. fast egentligen har jag inte skaffat mig, utan jag har tydligen haft en sedan tvåtusenåtta. nåväl, kanske på tiden att man börjar skriva något då.
tack blomman som fixat och trixat med designen, pöss!

ikväll har blomman och elli varit här. mycket ironi och skratt har det varit, läs på min face så ser ni!

hejs!


RSS 2.0