mail till rektorn om webbdesignen

"Rubrik: Upplevande orättvisor i webbdesignen

Hej, jag heter Jennifer Altenburg och går nu i Led3b på Örnen. Jag har webbdesign i vanlig ordning som man ska ha i trean och upplever att vi i trean blir orättvist behandlade.
 
Det är ju så att webbdesign kursen är 100 poäng men bara utsatt ungefär 85 timmar på schemat, så resten av timmarna ska man tydligen jobba hemma med. Men då uppstår ju att problem då nästan inte en enda elev har flash eller dreamwiver hemma på datorn, och det kostar multum. Lärarna i webbdesign Jenny Törnblom och Margareta Lindvall hänvisar att man ska sitta i datasalen på onsdagar mellan klockan 15.00-17.00 och den tiden är utlagd för vårat projektarbete som ska vara 100 poäng. Det är också många andra lärare som använder just den tiden till sin kurs och ger massa läxor och hänvisar till onsdagstiden.
 
Om nu webbdesigenen bara satt ut cirka 85 timmar, varför inte lägga ut hela 100 timmar som kursen egentligen ska vara? Jag hade en diskussion med Jenny Törnblom igår (tisdag) om att det är orättvist för vi kommer inte hinna klart med slutproduktionen, och det enda hon säger är att hänvisa till onsdagar mellan 15.00-17.00 och att alla elever inte har möjlighet att uppnå ett MVG. Eftersom hon säger att det inte räcker med att vara på lektionerna för att få ett högre betyg. För att få det högsta betyget måste man nästan kunna alla program innan genomgångarna eller lära sig dem på cirka 1-2 lektioner. och hur många elever gör det?
 
Är detta verkligen rättvist?
 
MVH Jennifer Altenburg"

Kommentarer
Postat av: jenny

GILLA!(Y)

2009-11-24 @ 16:22:30
URL: http://jennybengtsson.blogg.se/
Postat av: blomman

GREJT!

2009-11-24 @ 16:31:06
URL: http://jojehanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0