gott nytt år på er

jag vaknade klockan tolv och sedan dess hr det varit ett jäkla spring här i huset. jag kommer på nya saker jag skata med när jag är påväg att hämta en annan, och då måste man lägga flera saker på minnet. och det funkar inte speciellt bra.

pappa ska skjutsa mig och blom till erica snart och där ska vi först börja basta och bada bubbelpool (med massage inbygt, viktigt) och sen äta middag. oj, glömde jag något? jo, supa!

ha ett gått nytt år. hejs.

tagga tagga tagga tagga tagga tagga

hela dagen idag har tanken gått runt i mitt huvud att jag bara vill hem och lägg mig i sängen för att det ska bli nya dag. jag har nog aldrig längtat så mycket efter någonting förut.

jag är trött, men inte på det viset. men hade jag lagt mig i sängen hade jag däckat. nog för att det nog är bäst att jag gör det snart, eftersom vi ska tidigt till erica imorgon och bada bubbelpool, basta, käka go' middag och supa. nice va?

jag skriver med blom på msn nu, hon är fett taggad till imorgon. till och med så taggad att hon inte kan sova. mn nu ska jag lämna henne, och er.

fixade naglarna lite också med nagellacken jag köpte idag på stan.
haha.

hejs.


inköp

har då varit på stan, inhandlade lite stuffs.


köpte igår, från vila


köpte igår, från gina


köpte idag, från åhlens


köpte idag, från vero moda


köpte idag, från monki


tidsfördriv igeeeeeeeeen

stan med blomman och kanske elly. hon skulle hitta en nyårsklänning och jag ska väl se om jag kan handla upp mina presentkort också.

jag är hungring, hoppas vi ska käka.

pusshejs!

hockey? ja tydligen.

nu sitter vi och tittar på hockey, nog för att jag hatar det. men jag får ju vara med elli, blomman och erica samtidigt. nog för att silver, jimmy, thomas och alexander också är här, men dem är så insatta så dem går inte att prata med.

sen ska jag väl skjutsa hem de flesta och sen sova. jag ska hämta pappa redan klockan tio imorgonbitti. jag gruvar mig redan

stan är tidsfördriv

har köpt två tröjor idag, en på gina och en på vila. väldigt nice med rea. sen åt jag, elli och linn på dagobert och efter det fikade vi med ida och carro på mat och prat. tur att jag är rik, eftersom linn har snyltat på mina pengar hela dagen lång.

växlade också lite pengar till klassresan till turkiet, så nu kommer det bli att jag åker gratis.

nu sitter jag hos linn och väntar på elli och blom innan linn ska börja laga middag åt alla oss fyra. det blir det vanliga, köttfärsås och spaghetti. mumma.

ikväll ska vi med några boys och åka madrass och pulka på snakemountain. kul va? KALLT!


spontant

jag och lin ska ta en spontandag på stan idag.

cyaaaaaaaaaaa son!

ett inlägg som egentligen hör hemma i blommans blogg

vem er han? BERHAN!

vem er han, berhan!
vem er han, berhan!
vem er han, berhan!
vem er han, berhan!
vem er han, berhan!

för er som tycker att det jag skriver inte make sence så ska jag försöka få elli att ladda in videoklippet från hennes mobil in på datorn och sedan visa det för er. ni kommer gråta.


18 minuter i turkiet

jag har just varit 18 minuter i turkiet och det var underbart! jag hann till och med somna i solstolen och drömma mig bort, men vaknade av att solen gick i måln. som tur är har jag så bra pigment i min hud så det ser ut som att jag varit där en vecka. haha. alla har inte den turen.

lite bilder.

efter turket


en bild från julafton


min mya buddah jag fick i julklapp, tack pappa!


oldisar

nu ska jag skjutsa hem blom och sen hämta upp daniella för att sedan fara till gammelstad och fika hos emelie. mys!

ikväll blir det sola.

pöss

natt två med besök

andra dagen blom ska sova här. hon har tydligen tagit över mitt gästrum i huset. pappa märker inte ens att hon sover här och hennes föräldrar tror att hon flyttat hit.

har hängt på östermalm med några friends under kvällen och bara tagit det lugnt. jag hatar folk som myttar och inte håller det dem säger. eller, det gör väl alla?

elli, puss!

nu ska vi sova, hejs


Hey, I'm a believer

imorse när blom kom och hoppade på mig när jag sov var jag mitt i en dröm. en dröm som inkluderade bra personer men med fel handling.

nu har blom just gått till bussen så jag ska hoppa i säng och sova någon timme till. (y)




elle förresten, jag ska dricka te först ...


allstar

allstar är alltid great nu för tiden.
folket och vakterna och allt är super. eller hur bruds?

blom är hemma hos mig nu, vi har käkat nuggets och mina älsklings pommes. vi vill kräkas! tro mig.

HEHEHEHEH, nu ska vi sova eller något

wöööw

nu är vi igång igen, allstar ikväll med elli, blom, erica, carro, jenny, linn med flera (y)

julrea

ska på stan strax med blom och så skullöe eventuellt elli komma in senare. hoppas det inte är så mycket folk som jag tror det kommer vara då känner mig lite folkskygg. haha. ska väl luncha och snacka om saker och ting och kanske fynda något plagg.

.

mitt liv är konstigt, thats it!

sol + träna

var nyss och solade och tränade med linn och nu ska jag käka och sen sova en stund innan jag börjar fixa mig.

ikväll blir det grace, eller?


mina julklappar

hos mamma fick jag:

- sockar
- sport bh
- 5000 kr
- mascara
- almenacka
- sprit
- pengar till turkiet

hos pappa fick jag:

- badalt
- doftljus
- smycken
- spel
- en buddah staty
- godis
- smink
- 3500 kr
- presentkort på hm
- presentkort på gina


jag har säkert glömt något, men det får ni ta. nu ska jag fika, pusshej!


tack babe!

kolla vad ja fått bara sådär mitt i natta ;b


nyår, yes!

har bodypumpat idag och varit på stan och käkat lunch med elli på mat och prat. också köpt nyårsklänningen som var mycket nice! nu ska jag städa lite och sedan sova.

hejs

nasomet

inte nog med att jag klev upp klockan åtta igår och skulle ringa till vårdcentrulen för att få en tid så demkunde få slut på mitt beroende av nässpray. nä, då kunde hon i receptionen inte bara boka in en tid, utan jag skulle ringa idag istället, också då klcokan åtta. måste vårdcentralen förstöra mitt lov och sömn?

jag var dit nyss iallafall, och den dära jävla ulf skriver bara ut samma jävla skit som inte funkade på mig sist. vad vill han egentligen. han säger att det kommer att ta upp till tre månader innan jag blir helt fri i luftvägarna och jag får strängt inte ta vanligt nässpray. hur tänkte han då att jag skulle klara av skolan om jag inte får sova om nätterna? "det är ett ypperligt tillfälle att börja nu på lovet då" sa han. jo, men nu vill han förstöra mitt lov också.

brun är min älsklingfärg

hittade en bild som beskriver hur brun jag vill vara året om!


g som i odis

pappa och jag var och storhandlade till julmiddagen som ska vara hemma hos oss under julen. vi köpte då lösgodis som ska vara i en skål, och som tur är äter jag nästan aldrig godis (trodde jag iallafall?). nu är skålen halvtom och jag mår illa. bläääää.




nu till en lite roligare sak. kolla här.
min farfars pappa hade en cirkus.
kul va? ;p


(Y)

en bild från sötnosarna i lördags.
puss på er!


blåbärste

jag är inte hungrig, jag är inte ens sugen på chips fast jag för en gångs skull har det hemma. jag mår dåligt när jag tänker på mat. har inte ätit på hela dagen. bara druckit en kopp blåbärs te. hur överlever jag?

jag är en björn

jag är typ som en björn som just vaknat från idet, alltså bortkommen och förvirrad. jag är inte hungring och vill bara gå och lägga mig igen, men pappa bara klagar på att jag måste kliva upp.

pappa håller fortfarande på att julpynta fram massa små tomtar som ska stå överallt och bara ta plats, plocka fram juldukar och städa hela huset. jag hade gärna hjälpt, men jag hatar julen och är inte på humör.

är huvudet dumt får alla lida

.


vilken kväll

kvällen startade på allstar med en matbit, men ingen var speciellt hungring (som det brukar vara) så vi delade på våra nachos. i början var det lite drygt innan allt folk började komma och vid tolvtiden var kön hur lång som helst och fullproppat inne. visst hände det lite intriger under kvällens gång, men det får personerna själva stå för. eller hur? sedan fixade jag och blom lite jobbkontakter i vimmlet och det är inte alltid man gör i det tillståndet. tur då att jag och blom blev bjudna på massa drinkar och shots, för vi var fulla som ägg när vi skulle sova. tack johan!

mitt huvud håller på att sprängas
jag har ont i handleden
jag har ont i magen

+ att jag måste plugga till ett prov imorgon. lägg ett nackskott, tack.

oj.oj.oj

johanna blom är den bästa i värlen, thats it!

jävligt nice kväll på alla de sätt.

pöss

tack för skorna pappsen!




tonight is gonna be good

snart kommer pappa hem med mitt groggvirke och då ska jag börja sminka mig för bussen går mot gammelstad klockan sex.

ser fram emot en lika bra kväll som igår, fast med lite annat folk. (eller dem gamla)

see you at allstar!

igår

vi skulle bara och bowla från nio till tio. men vade hände? elli fick erbjudande av sin kompis linnea att komma och dricka hos henne och sedan gå ut på allstar. så elli tog med mig. ja, jag vet att jag inte skulle dricka men i stundens hetta säger man aldrig nej. dessutom drack ju killarna vi var och bowlade med också och det kändes som att dem ville fortsätta med det och inte bowla så vi drog i förtid.
väldigt goda drinkar gjorde linnea, då hon faktiskt är bartänder. och sedan en tiquila shot på det. super!

bra drag på allstar i övrigt, tror jag. mycket trevligt folk man inte träffat på länge och många nya ansikten.

just nu kan jag ju inte påstå att jag mår på topp. men jag taggar till ikväll som var den egentliga utgångskvällen för denna helg. på allstar också ioförsig, men ikväll ska vi käka och det blir nice. en sak till som jag måste nämna är väl att vi inte ska vara hos mig innan allstar, utan hos carolina. skönt med lite variation.

spontan är det bästa

då blev det allstar och hem med sista bussen 03.10.
spontant är det bästa (y)

eller elli?

fredagsbowling

klockan nio ska jag och bowla till tuna med lite people.
jag, elli, linn, lukan, johan, silver, jimmy och carl.

skönt med en alkoholfri fredag som förra helgen, och lördagen blir också som förra fast allstar istället för luciavaka.

.

min onda nacke förstör min sömn, så enkelt är det!

min söta farmor ♥

jag fick te av min farmor idag när jag var där och hälsade på (y)
alla vet hur mycket jag tycker om teee


i fin förpackning


blue cream (blåbär,grädde), pepparkaks te, honung och choklad

nu kanske ni kan räkna ut vad jag ska göra?

 


jag har

- jag har varit i skolan fast jag är varit ledig idag
- jag har tränat fast jag fortfarande har ont i nacken
- jag har klippt mig, fast det blev ingen skillnad
- jag har gått och letat kläder till helgen i önödan, fast jag redan köpt dem förra veckan
- jag har slösat pengar på fika idag på stan, fast jag lovat mig själv att inte göra det

- jag ska boka en andra tatueringstid imorgon, fast jag redan har en inbokad
- jag ska till skolan imorgon, fast jag lektionen är onödig
- jag ska göra bort alla uppgifter i skolan som jag redan fått som är till efter lovet, fast jag inte behöver


i kronologisk ordning

- dricka rött te
- klä på mig
- fixa håret
- sminka mig
- packa ner viktiga stuffs i väskan
- vänta på att pappa kommer med bilen
- fara till tatueraren
- klippa mig i stan 15.15
- träna
- fara hem


då vet ni vad jag ska göra idag, heeeeeeeeejs


det är inte många dagar kvar till ..

TURKIET!!!

fann lite bilder från marmaris när jag var med mamma, och alanya när jag var med emelie


marmaris, strand

marmaris, strand

marmaris, hotellet

marmaris, hotellet

marmaris, jag och mina katter

marmaris, jag och mina katter







alanya, östra sidan

alanya, kleopatra beach

alanya, mat

alanya, kleopatra beach, pepparkaka

alanya, kleopatra beach

alanya


PEPPA PEPPA PEPPA NUUU!

skola, härliga skola

tur att jag var ledig idag.
och tur att jag är ledig imorgon, bortsett från svenskan. men den skiter jag i. punk slut.

det är väl aldrig för sent att laga middag, vem har bestämt vilken tid då gränsen går då man inte får laga det middag? jag har då inte hört någon göra det. och även om jag hade hört någon, hade jag itne brytt mig. så var det med det. nu ska jag äta, hejsvejs!

kanske inte ser så gott ut, men det är mina favvo pommes!




jag är dum

tydligen hade jag inte klippning i idag, det var nästa onsdag. och jag tänker fan inte vänta så länge, hon som jobbade där sa att jag hade idag.
jag är bombsäker!
jag bokad hur som helst av tiden nästa veckan och tog en annan imorgon klockan kvart över tre. hoppas jag inte är lika dum denna gång.


projekarbetet gick bra som fan idag! awesome girls ♥


förändring kommer ske

jag ska och klippa mig kloockan ett på trudes inne på strand. och vet du vad det bästa är? jo, att pappa skjutsar mig dit i denna helvetes kyla.

puss pappa!


pappa tvingade mig att klä granen








hej igen, ni blir inte av med mig

oj, jag pluggade i två timmar och nu är jag hungrig. koppen rensar mig på all näring den kan få när jag pluggar. då vet vi att jag inte behöver träning för att föbränna mat. det är väl positivt?

har skrivit alla svaren till blod provet som helena gav oss så nu sitter dem förhoppningsvis till imorgon iallafall. rinde bara simon två gånger så fick han förklara, tack! huden ska jag läsa lite om så jag inte får ig på den delen.

blomman har också frågat mycket om hjälp till hennes rapport, så nu helt plötsligt är jag insatt i både fetma och anorexi. men säger man inte att kunskap är nyckeln till lycka?
what evaaaahh.

ingen fara med mig

det var ingen fara med mig konstaterade sjukgymnastern. jag höll bara på att svimma när hon tröck mig på nyckelbenet för att tre nevtråda hamnade i kläm så hon fick lägga mig på den dära sjuksängen. haha
dock kan jag inte påstå att det var slöseri med tid att fara dig, för hon masseade mig sedan i 15 minuter (y)

nu måste jag ta mig i kragen och sätta mig ner och plugga till dessa förbannade kn prov som vi har hela jävla tiden. jag är less! nog för att jag är ledig imorgon, men ska bara gå och göra bort provet klockan två.

och så har jag klipptid klockan ettttttt

-----

idag har jag både gjort bort seminariet och skickat in slutproduktionen i webbdsignen. fan vad skönt!

i övrigt har jag och blom varit och bokat tid på aeon, det blev den 22 januari

klockan 17.20 ska jag till läkaren med min rygg och nacke, hoppas han finner något fel. orkar inte gå runt och ha ont.


rätta takter rami

ååååh vad jag älskar paradise, fast jag vet vem som vinner. rami är på rätt spår, skicka ut andreas och catja bara!

imorgon ska jag och blom gå och boka tatueringstid så jag har skrivit ut lite inspiration från internet (y)
längtar enormt.

She said she's born to be wild

lite chill musik bara, lyssna och njut!







varför händer detta mig?

ajaaaaaj.

jag sitter på bussen för att åka in till stan och luncha med linn innan skolan börjar. det sitter massa småbarn längre bak och ska kliva av vid örnässkolan. när dem är påväg ut vänder jag mig och tittar och då knakar det till i nacken. resten av bussresan strålar det i ryggen och jag kan knappt lyfta vänster armen och nu är jag typ förlamad.. jag ringde läkarna på hermelinen och tydligen så måste jag ringa imorgon för telefonväxeln stängde klockan tre.
nu har pappa ringt farfar som ska fara och köpa en sådär värme påse som man värmer i micron.
tack farfar!

får se om jag orkar

jag bestämde för två timmar sedan att jag ska fara tidigare till skolan för att kunna plugga till nk provet klockan tio. men nu när jag bäddat ner mig i sängen och tänker efter hur skönt det verkligen är och skulle vara att sova ut imorgon. så vi får se hur dt blir med nk:n.

jag har fått öppna en tidig julklapp ikväll så imorgon ska jag och shoppa lite kläder. välbehövt.

förresten fyller min syster 27 år idag, nu när klockan är efter tolv. grattis!

upp med tuppen klockan fyra

ska nu dra mig till mamma och käka mat, sen hem och plugga det nk provet imorgon och mys
+ en tidig kväll ♥

hemliga bilder

tänker visa er lite hemliga bilder från vakan. tro det eller ej men det var bara jag och blom som klarade att hålla oss vakna.

se här ...




DE SOVER!!!!


citerat

B - "vi skulle haft en läxvaka istället"
JAG - "det skulle typ vara bra"


ERICA - han tycker att jag inte behöver ha bh när jag kommer till honom
BLOM - vadå, tycker han att man ska gå utan bh hela dagen med slapp tissarna
ALLA - HAHAHAHAH
ERICA - inte har jag så stora
BLOM - stora, jag pratar om slappa
ERICA - men inte är dem sååå slappa
ALLA - HAHAHAHA

ungefär vid klockan tre for vi med jenny och krille till max och skulle käka. men hur som helst på vägen hem så jagade vi några biltjuvar som sprang iväg när blom ropade "bira bira bira, bärs bärs bärs". men vad ska man göra?


klockan är nu 04.49 och vi sitter och käkar lite frulle, NAJZZZZ

vi ser fram emot luciatåget som börjar på tv 1 klockan sju :D

nu ser vi på luciatåget på tv.

BLOM - varför har stjärngossarna ljus. är dem bögar?

klockan är 09.29 och jag sitter och väntar på att alla ska fara hem nu. kan deras föräldrar komma nuuu!!!!!

goda älskade julbord

nu ska jag börja fixa mig till julbordet som denna helg nu är på brändö konferans och inte på nordkalotten som förra gången. eftersom att det verkar vara självklart att man ska äta julbord ungefär 25 gånger innan självaste julafton, kan man inte försöka variera det lite då? hur äckligt är det inte med alla dessa prinskrovar och köttbullar, och för att inte tala om janssons frestelse eller den seniga skinkan. bläääää.

tänk att äta en buffe med massa olika kina rätter istället för julbordet, hur gott hade inte det varit?


planerna ändras kors och tvärs inför ikväll. vi får se hur det blir. i värsta fall kan vi alltid vara hos mig, som vanligt :)

check!

labbrapporten om pulsen klar. check!
tack elli ♥


jag vet inte riktigt hur kvällen ser ut än, allt beror på vad mina tjejer ska hålla hus när jag är klar i jävla bröndön. min lördag kanske blir som min fredag.


alla fredagar borde vara som denna fredag

alltså mysig.

innan vi drog till sara


nu när vi kommit hem


en till

tack och adjö.


en vit fredag

ta nu och skriv upp att det ska vara en vit fredag för mig!
dock blir lördagen inte lika vit ...

jag väntar på maten nu som blir min favorit, eller ja, kanske inte allt pappa lagar. pommesen med kryddan längtar jag efter medans pappa också ska göra någon krov till. hur mycket korv ska man egentligen äta till jul? skitäckligt. dessutom ska jag ju på ett till julbord imorgon på brändö konferans.

ikväll ska jag och elli ta det lugnt (kanske blom också) och så får vi se vart vi hamnar.

det ska bli skönt med en sovmorgon imorgon om inget eller ingen väcker en, haha.

det behövdes

har varit på filosofin och solat på solsystemet.
21 minuter, det behövdes!

nu ska jag ta en powernap, natti!


godmorgon alla trötta

vaknade just, har bara en lektion men jag inte skippa den och svika elli så måste upp. ska dricka lite te nu och sen gå till bussen.

pöss!

stenbockens egenskaper

jag stryker under det jag tycker passar bra in på mig. det är obeskrivligt likt mig. vad tycker ni?

"Stenbocken har god organisations- och planeringsförmåga. Stenbocken är metodisk och målmedveten, ansvarskännande och plikttrogen. En klippa för arbetsgivaren. I relationer och samarbete är Stenbocken lojal, principfast och pålitlig. En god vän att luta sig mot. Stenbocken står alltid med båda fötterna på jorden och håller sina löften.

Planeten Saturnus styr över tecknet. Det gör Stenbocken prestationsinriktad och en smula allvarsam. Stenbocken lämnar inget åt slumpen utan går alltid metodiskt tillväga. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta. Stenbocken föredrar planering och struktur, framför impulsivitet och alltför djärva chanstagningar. Stenbocken är känd för att vara bestämd och envis, i det närmaste orubblig i sina åsikter.

Den som är präglad av detta jordtecken är konsekvent i sitt agerande och sätter upp långsiktiga mål. Stenbocken värdesätter stabilitet och trygghet, och strävar långsamt framåt. Självständiga roller, förknippade med ansvar passar denna disciplinerade natur. Ambitiösa Stenbocken är inte den som ger upp i första taget. Uthållighet och tålamod finns i stora mått och en längtan efter att ”åstadkomma något” i tillvaron. En strävsam och effektiv arbetsmyra som skapar sig en god ekonomi och en trygg plattform.

Integriteten är stark och Stenbocken har ofta en behärskad, distanserad läggning. Ett stort kontrollbehov är utmärkande. Och skulle något, trots noggranna förberedelser, gå snett, har Stenbocken alltid en reservplan."


egen tid ♥

nu ska jag hoppa i badet och mysa med mig själv, så himla skönt.
och låta tankarna rensas lite ..


jag får magsår av att ändra planer

det enda jag tänkte imorse när jag bestämde mig att fara till skolan var att när jag väl kommit hem gå och lägga mig och sova för att sedan kanske göra något på kvällen. men tror ni det skulle hända? givetvis inte.

farfar ringer mig på stan och säger att farmor fyller år idag och frågar när jag och pappa ska komma och fika. jag låtsas som att jag vet om att hon fyller år och säger att vi kommer senare efter middagen. efter det ringer jag pappa som en galning men han svarar inte. han ringer upp någon minut senare och frågar vad jag vill, så jag berättar att farmor fyller år och att jag har sagt att vi ska och fika hos dem senare. jaha, då fick jag uppdraget att gå och köpa en korsordsbok åt henne, och jag som är där väldigt ofta och hälsar på vet att hon inte brukar lösa korsord utan tittar i skvallertidningar istället. men pappa envisas om att vi ska köpa en korsordsbok så jag går och köper en och ljuger till pappa om att den kostar mer än vad den egentligen gjorde. smart va?
så går det när man förstör min dag ..

ge mig en ordentlig sovmorgon!

sovmorgon till 09.50, vadfan är det för något egentligen?

ska lämna in ios rapporten idag, ids inte bearbeta tills söndag.

min nya hårfärg (y)


innan

efter, lite rufsigt kanske.

hoppas ni ser skillnaden


äntligen så händer det!

har varit på bergvikens fritidsgård nu och haft näst sista tjejkvällen med sjuorna nu innan jul. vi bakade pepparkakor och åt massor av deg, så blom fick ont i magen. bara fem gånger kvar och sen är det bara att skriva rapporten, det kommer bli nice!

nu inväntar jag elli och erica som ska komma över och mysa lite och se paradise, och så blir det att färga mitt hår. så jävla skönt att få det lite mörkare. dock måste jag iväg och sola då också, men det tar jag imorgon istället.

på tala om paradise pratar jag med blom nu på msn och hon är så nykär andreas så hon får fjärilar i magen av att titta på en bild på honom som hon lagt upp på sig blogg. visst, jag kan ju inte säga att han inte är snygg men drömma är alltid tillåtet. se bilden här.. http://jojehanna.blogg.se/



godmorgon fäääääns

jag glömde säga igår att jag lagt upp länkar lite längre ner till vänster på några personer från paradise hotel om ni vill kika, höhö.

nu ska jag börja göra mig i ordning, ska till stan med emelie en sväng. sen till skolan om så hinns och jobba lite med webbdesignen, mitt favoritämne ♥. efter det dyker linn upp på skolan och hämtar mig så ska vi till bergviken och hålla i projektarbetet och denna ång blir det att baka peppisar. mums

julen är här, då lyser frid på jorden, glädjen är stor ..


köket                                                                                

mitt rum                                                         
       
svea i köket                                                                         

stjärna                                                                          


guuuud vad jag är ambitiös

ios rapporten klar

dragit ut tre handlingar av william shakespeare till svenskan

GREEEAATTTT!


äntligen kan jag få lite lugn och ro i mitt lilla huvud. ingen läxa på hög och inget som bara ligger och gnager.

jag förtjänar ett varmt bad med tända ljus, sedan en stor kopp vaniljte i min renbäddade säng och bara titta på tv.

en "okej" dag

nu har jag lagat mat till mig och pappa snäll som jag är. men jag höll på att svälta ihjäl! jag brukar inte vara så snäll, men okej, låt gå för den här gången då ..

idag på svenskan hade vi lektion med johan aasa istället med ammi, och det tycker jag om. johan är en sån bra lärare! man kan inte säga att svensk historia är rolig men han gör det rätt okej faktiskt. det är inte mycket i skolan som jag tycker är okej.

sedan på webbdesignen började jag med hemsidan igen, kändes som en evighets sedan. men efter att jenny visat hur man gör igen så var jag igång på rätt spår och det går snabbbttt!
rätt okej endå.

ikväll ska jag ta det lugnt och försöka plugga lite, det är väl rätt så okej med tanke på att jag inte har annat för mig.

skolan kväver mig

har jag pluggat sedan sju med ett uppehåll på 30 minuter då paradise var. har hunnit få ihop lite till raporten nu, så har skrivit ut det och ska visa henne imorgon och fråga lite frågor som jag har funderingar kring samtidigt. hittils sju sidor, men faktan är inte klar och diskussionen inte påbörjad.

har gjort mig två mackor och te
och jag myser som bara denn
ska sova tidigt ikväll
och imorgon har jag bil till skolan

tänkte ta en ledig dag imorgon egentligen, men kom på att alla lektioner var nödvändiga.

slut på detta tråkiga inlägg.

pösssss!

<3

att man kan bli så tävlingsinriktad på idrotten när det bara är lekar. men jag måste erkänna att jag tycker idrotten är kul.

har just kommit hem och käkat mat som pappa gjort. korv med mos, huvva! men han är ju trots allt man och dem kan ju inte laga mat, eller hur?

om en timma ska jag börja bege mig med emelie till stallet och kolla när hon ska provrida i en grupp. jag saknar hästarna! ♥

bjuder på lite bilder från förr





00.58

klockan är för mycket igen.

imorgon är det skola, först nk 10.00 sedan hål till 14.00 då det är idrott. baaaaajs.

äckeljävlaiosrapport

har försökt sitta och börja med ios rapporten nu, men det enda jag har åstakommit är ett stycke på sju rader. dessa böcker jag lånat är hela åt helvete, hur kommer detta sluta?

jag väntar på att emelie ska komma förbi över lite kaffe och kika på lite horse stuffs som hon ska låna.

heejs.

jag vill också

ikväll har jag och blom sysselsatt oss med att färga hennes hår som blev typ svart. jag vill också färga håret mörkare, måste se till att fixa lite pengar på något sätt. efter det blev det paradise hotel och lite tilltugg till det.

nu har blom iallafall gått till bussen, och såhär löd konvesationen innan:

B - kan inte du följa mig till bussen?
J - jag orkar inte
B - jo, vi är ju på hertsön
J - nä, ingen vill endå ha dig när du ser ut sådär
B - nä, juste. jag säger bara till våldtäcksmannen att jag har mens
J - gör det


nu funderar jag på vad jag ska göra, jag skulle kunna fortsätta med ios rapporten, men jag känner inget direkt sug. det är nog första kvällen på en helg då jag inte känner depp för att inte festa. det är väl bra? då vet man att man kanske överlever ifall det skulle dyka upp en vit helg någon gång ...

tror nog jag kommer somna relativt tidigt ikväll, har inte hunit sova mycket i natt.


en rolig grej

pappa kom hem och ska nu fara iväg igen och äta middag någonstans, så jag får tydligen välja vad jag vill att beställa så far han och hämtar det. självklart blir det shish kebab pizza (y)

samtidigt håller jag på med ios rapporten då jag valt området ungdomar med fetma. men ser ni inte, allt hänger ju ihop? jag sitter och äter pizza samtidigt som jag skriver om barn och ungdomar med fetma. HAHAHAH!



bakis, nejtack

kom hem vid fem tiden med taxi och smög in för att pappa inte skulle vakna, men tydligen var inte han hemma och har inte kommit hem än. så hoppas inget har hänt.

har varit upp ur sängen iallafall och käkat lite mackor och det tyder på att jag inte är så bakis endå. bra va?

som vanligt var det väl trevligt hos mig igår, trevligt i lägenheten i stan (vem det nu var som ägde den) och trevligt på cleo. förutom att iden på cleo gick jävligt sakta, så vi drog vid halv två och käkade på max istället.

jag bjuder på lite bilder.

 



walk, walk fashion baby. work it move that bitch crazy

jag är fast vid en låt. lyssna!
lady gaga - bad romance

har duschat och blåst håret. det blev inte mycket sova för min del. alla ringde och störde. lite ändrade planer kanske det blev, men vi ska iallafall börja hos mig. sedan vidare till någon inne i stan. great. nära och bra till cleo.

linn och ida ska vara våra chaufförer ikväll. hoppas ni två får roligt också .. höhö.

hörs imorgon när jag är bakis, heeeeeeeeeey.


en nap innan vi kör igång

ja, kom just hem från stan och fikandet. inhandlade ett lila linne som då ska vara nyckeln för att komma in gratis på cleo ikväll. haha. detdär lät fel.

nåja, ska ta en powernap till där kring sex tiden då elli kommer och våldgästar mig.

längtar, längtar, längtar, längtar till ikväll.

partyfredag

två lektioner i skolan, filosofi och nk. inte de bästa kan man väl säga. men det som lockar är det som kommer efter skolan. jag ska fika på stan, sedan hem för att göra mig iordning tills mina grils dyker upp. allt ska vara som en vanlig fredag, alltså party. bra musik, bra folk, bra alkohol.

det är så det ska vara.

jag ska också springa på stan en snabbis och köpa något lila for tonight (y)

jäääävla catja

hur kunde du välja bort peter? fattar du ingenting eller?

du kommer åka uuuuuuuuuuuuuuuuut!



psssssst, vill ni veta en sak?
jag, elli och blom vet vem som vinner paradise :D HÖHÖ

att göra idag:

- göra bort äckelsvenska redovisningen
- låna böcker på biblio till iosen
- göra klart flashen

dessa tre saker tar endå till fem att göra så, vi hörs!


mingel med glögg och julbord

provet bortgjort och vi ska inte prata om det. HAHA!

vid sex tiden ska jag och lite släktingar till nordkalotten och äta julbord med massa glögg, wiiio. inte för att jag kanske har den största aptiten nu. men det blir säkert gott.


närvaro rapport, hah. (denna termin än så länge)

antal lektioner jag ej varit på: 24/171

antal timmar av lektionerna: 31,9/224,2

Frånvaro (%): 14,2

Anmäld frånvaro (%): 11,8

Ej anmäld frånvaro (%): 2,5


antal lektioner jag varit borta av det totala.

webbdesign:
3/24

Filosofi: 2/9

idrott och hälsa b: 2/10

ios: 3/31

ledarskap inom lek och idrott: 3/24

naturkunskap b: 3/21

spanska: 5/16

svenska: 3/24



HAHAHA, NJUUUUUUUT!


har fortfarande ..

fast jag är ledig idag måste jag tydligen till skoloan och göra ett jävla nk prov. har dessutom inte ens pluggat något än, men ska sätta på lite tevatten och sen börja.

har fortfarande ont i musklerna
har fortfarande ont i halsen
har fortfarande skakningar
har fortfarande nästäppa
har fortfarande hosta
har fortfarande feber

tur att jag bara käkar fem ipren om dagen då :)




svinsjuk

är jag svinsjuk eller jättesjuk? eller har jag svininfluensan?

jag har muskelvärk i hela kroppen, speciellt armarna. måste hjälp till med högerarmen när jag ska flytta vänsterarmen. benen orkar inte stå speciellt länge och får jag inte i mig något att äta vill jag nästa tuppa av. annars har jag bara lite ont när jag andas och skakar hela tiden för att jag fryser.

i övrigt är väl allt lugnt (y)

får se vad som hittas på ikväll, plugg vet jag iallafall till ett prov imorgon om matspjäklningen och hjärtat. kanske man får besök?

ont i hela kroppen

jag skakar för att jag har ont i hela kroppen, kunde knappt ta mig upp ur sängen. vad är det som händer? har ont i huvudet också.

 usch!

RSS 2.0