körduglig?

ligger nerbäddad i sängen med datorn i famnen och lyssnar på musik samtidigt jag ser tv. bad pappa fara och köpa en kycklingsallad åt mig från matstället, jävligt gott. halsar lite vatten då och då och funderar på om jag ens kommer bli körduglig idag, kanske om någon timma, om jag har turen med mig vill säga.

en hel vecka ledigt, känns gudomligt med tanke på att jag verkligen inte förtjänar det överhuvutaget. har en hel hög med skolarbeten jag skulle behöva göra bort, eller ja, en hel hög var väl att ta i. tre stora inlämningar.

- projektarbetesrapport
- psykologirapport
- religioninlämning

 ska nog passa på att hänga på stan och fika bort alla mina pengar under lovet som jag alltid gör annars också, som vanligt.




tjugosex och tjugosju

jahapp, då har jag vaknat då. eller ja, för typ en timme sedan.

kvällen igår var väldigt skön, först tog vi det väldigt piano hos blom sen åkte vi till hegan i stan och fortsatte. med lite tipsrunda och några groggar till var man i precis samma form som fredagen. drog in till allstar vid halv tolvtiden.

det var bra folk, skumt folk, tråkigt folk, folk som inte borde vara där och så vidare. alltså som en normal kväll.

kan visa lite bilder också.











tjabba tjena hallå, vi säger så.

har tryckt alvedon och lite mackor och längtar till middagen som ska bli fläskfilé och pommes. glömde som mobilen igår hos blommie när vi drog på allstar så jag kände mig rätt så naken må jag säga. det var nog inte så mycket folk på allstar men det var rätt folk.

ikväll ska vi först in till stan innan vi drar ut.

nu orkar jag inte ens skriva något mer, mitt huvud värker.

let´s the party started

jag och elli är just klar med allt fixande, nu väntar vi bara in att blommie och erica ska bli klara så vi kan äta. maten har stått klar i typ 45 min.

första groggen ska bli prima skinka jeppjepp (y)

jävla idioter, ni ska inte ha barn!

har varit på stan med blommie nu och inhandlat ett halsband och ett par solbrillor. ni får se senare.

juste, det var en kille och en tjej som åkte upp med deras barn i barnvagn i rulltrappan från scorett i shopping upp till bottenplan. barnet var cirka ett år. barnet faller ut ur barnvagnen och hamnar på rullbandet som aldelles strax tar slut på grund av att dem är högst upp. dessutom håller barnvagnen på att falla på barnet när det ligger på rullbandet. VADFAN TÄNKER FÖRÄLDRARNA MED? jävla idioter, ni ska inte ha barn!
mamman tar bara upp barnet och säger "men oj så hemskt".

nu sitter vi hos mig och väntar på att klockan ska gå, sen ska vi in till stan igen och kolla lite till och fixa lite inför ikväll. kommer bli nice.


bloggwar

sitter med mina bruds hos blommie och snackar om helgen.

kul med lite intriger i livet endå. Lite tjaffs hit och dit, folk som säger saker om varandra. men en sak vet jag, jag bryr mig inte i vad folk tycker och jag säger det jag känner för. Sedan om man lägger förtroende till någon och sen får höra saker och det bara kan vara en person, det är en annan sak. då vet man ju, och det känns som skönt.

att bero på imorgon så hoppas jag att alla folk som kommer till blommie hör till det normala.

cyyyya.


dags att flytta över helgen

nu tar jag mitt pick och pack och flyttar till berget på porsön över helgen. kommer bli en grym upplevelse tror jag, om min magkänsla inte har fel. go' mat, snacks rätt människor och alkohol. kan det bli bättre i en 19 årings liv?
NOPE.




grattis till körkortet blommie, nu slipper jag köra bil (y)

LOOOOOOOOOOV,YES

L LO LOV LO L
nu är det lov.

svenskaprovet gick bra eftersom jag hade alla svaren innan. religionsprovet däremot kan man diskutera, men relatvt bra gick det iallafal. man ska inte klaga.

har just varit och kört pappas isbil i lövskär. så nu är han nöjd. jag måste ju säga att det var väldigt roligt men den lät väldigt högt. jag gruvar mig inför nästa lördag.
nu dricker jag te för att få igång blodcirkulationen innan jag ska iväg och träna.

denna kyla gör mig galen ......


japaneese

har pluggat klart för ungefär en timme sedan. sitter och kollar runt på lite japanska tatueringar nu och försöker få lite inspiration för vidare tatueringar.

smart som jag är när jag ska plugga så söker jag bara på mimersbrunn på sammanfattningen av kristendomen och läser på den istället för alla dessa otydliga anteckningar man skrivit och texter i boken som är som gåtor för en.

ska sova nu så jag orkar upp imorgon klockan sju. ska som sagt till skolan med gymnasiebussen för att plugga med linn i lugn och ro till svenskaprovet klockan tio.

gnatt.

titta, en neger!

alla människor som är normala kan nu räkna ut att det bara är 90 dagar kvar till turkiet eftersom klockan är över åtta. alltså bjuder jag på lite bilder på en neger.













PSSST, bara 30 dagar kvar till sthlm, längtaaaaaaaa!

boring

vaknade, drog in till stan vid halv två tiden. mötte upp linn och så gick vi och satte oss med varsinn latte på mat och prat och pluggade lite smått. farra och sandra kom också förbi och var lite sociala. strosade runt på lite affärer och hittade ett par solbrillor jag ska inhandla på fredag när studiebidraget kommer. jag hatar dagarna innan pengarna rullar in på kontot. kikade också förbi elli som jobbade stängning idag, gott!

nu ska jag gräva ner mig i religionsboken och svenska papprerna. önska mig lycka till på proven imorgon
två lektioner = två prov

fan vad tråkigt inlägg, creds till er som läser detta!


dörrar värmeljus sängen datorn religionsboken simpsons spotify svea

har skjutit igen dörrarna till mitt rum, tänt alla värmeljus som jag brukar, bäddat upp sängen, tagit dit bärbara datorn, tagit dit religions boken, tittar på simpsons, lyssnar på spotify och svea ligger brevid mig. rätt så skönt må jag säga.

jag är hungrig nu igen, vafan, jag är ju hungrig hela tiden.

imorgon ska jag möta upp linn på stan vid halv ett, belöna oss själva innan studiebidraget kommer genom att gå och lägga undan lite kläder till på fredag, hitta ett fik vi kan plugga på och sedan träna i gymmet. troligtvis titta förbi elli också då hon sänger smaka såhon inte känner sig så ensam.

nu ska jag pensla mina naglar, heipaaaaa!

det var som fan, en sallad till.

idag har jag besökt arbetsförmedlingen men bara sökt ett jobb. hoppas mitt förra sommarjobb ger fördel för denna sommar också. man kan ju alltid hoppas.

nu har jag just bytt om till mina träningskläder och håller på att tagga till indoorwalking med lite partymusik samtidigt som jag gör en cesarsallad.

gott som faaaaaaaaaaaaan!





GRATTS BLOMMIE TILL TEORIPROVET! <3

ams

jag har varit på alla lektioner idag (två) och tränat. jävligt bra gjort. nu ska jag hoppa i duschen och sen får jag se om jag beger mig någonstans. höhö. har ju trots allt ingen bil ikväll.

ledig imorgon på grund av frilufsdagen. man tackar! men jag, elli och erica ska till arbetsförmedlingen en sväng och kika.


godmorgon alla tröttizaaaaaar

kul att jag klagar för att jag måste kliva upp till skolan, fast den bara är två dagar denhär veckan. måste man vara så bortskämd att inte ens orka eller behöva vara där alltid? två dagar lixom, hur mycket är det av ens liv? men jag orkar verkligen inte.

skulle vilka säga godnatt nu och gå och lägga mig, men jag hade oturen att pappa nyss klev upp och sa "jag kan skjutsa dig till skolan".

FUCK.

glass i stora lass

efter träningen åkte jag och linn hem till mig och skulle käka. jag gjorde cesarsallad med kryddade kycklingfileér. jävligt gott! sen gjorde vi varsinn skål med glass och bär och nu sitter vi och ser filmen barnhemmet. linn håller på att skita på sig. när jag går från rummet skriker hon efter mig. mes? KLART!


i mörktret jag rör mig, självklart fattar jag att nätterna förstör mig

första dagen på länge jag skulle få sova ut, men då ringer pappa och väcker mig och säger att jag ska gå ut i 21 minusgrader och sätta bilen i motorvärmare. då blev jag lack. kan ioförsig trösta mig med att det bara är två skoldagar veckan som kommer, så förhoppningsvis blir det kanske lite mer sova.

har haft mitt anfall idag på städmani (ovanligt blommie?)
har tvättat och plockat överallt. jag hatar när saker står framme.  då vill jag kräkas.

ska på indoor klockan tre med elli, linn och (erica?).

respektera bara vad jag säger. det behövs inte alltid ossocieras till andra saker.
frågan är, vad förväntar du dig av mig egentligen?

grattis till mig själv!

ja, jag har då haft körkort i ett år idag. grattis til mig själv!

undra om jag klarar mig ett år till utan att bli av med det?

jobbijobbi

måste bara säga att kvällen igår var helt fantastisk på alla sätt och vis. det var rätt människor kan man väl säga kortfattat.

nu ska jag strax iväg och jobba på coop arena. det är någon musikal som jag ska jobba på som eventpersonal. lite extra cash säger väl ingen nej till, eller hur? börjar 15.00 och slutar 22.30.
700 kronor i fickan till stockholm. (y)

måste tillägga att jag nog måste skärpa mig i skolan. jag är nog inte favoriteleven längre som alltid är på lektionerna, haha. tre lektioner på denna vecka som nu gått.
men skönt som fan är det att jag bara har två dagar i skolan till veckan som kommer. jag längtar till att sova!

94 dagar till turre
34 dagar till stockholm

pöss

ses på allstar eller cleo.

pöss

hörde jag fest? ja, okejdå.

var och gjorde bort mitt tränngspass imorse klockan sju, så nu kan jag med gott samvete gå och sova till klockan fem då pappa lovat att maten ska vara klar. sen är det bara att börja fixa sig inför ikväll. det blir väl allstar och kanske över till cleo en sväng om man har något grönt plagg att ta på sig? vem fan har någon grönt plagg, nä juste, ingen! grönt är värdelöst.

var som inte meningen att jag skulle ut ikväll, men linn ville ta med mig på hennes lagfest. bra kompis som jag är sviker jag väl inte. fast jag börjar jobba imorgon klockan tre, och innan det ville pappa att vi skulle och prova isbilen på isen. jaha, köra bil bakis, great (y)

nu den dagliga napen, hejs.

a worthless fuckin' buddah head

har tränat, käkat och badat med ansiktsmask. bättrat på nagellacket inför imorgon så det är bortgjort. så nu sitter jag bara här och gör ingening. funderar på att gå och sova eller nått. (typ som baltazar redan verkar göra, på köksbordet tilochmed)



tänk er vad kul om ...

efter att ha läst marias blogg nyss om vilka som egebntligen läser ens blogg, eftersom att jag iallafall kan konstatera att det är fler personer än vad jag har "vänner", eller vad man nu kallar det. Tänk er om man kunde se vilka som läst eller bara snokar omkring i ens liv. det skulle nog vara drömfunktionen här på blogg.se.



och ja, jag är hemma idag fast det är skola. Sjukanmälde mig igårkväll 00.13 på skola24 när jag kom till insikt att jag aldrig skulle kunna en enda fråga på svenskaprovet. det kändes jävligt skönt när jag hörde att elli, blom eller linn inte heller var där och skrev det. jag gör väl det nästa vecka någon gång.

nu taggar jag till träningen med en sallad (y)
indoorwalking på schemat klockan 17.10.

never ever


Power and the money, money and the power, minute after minute, hour after hour.

har nu varit och tränat indoorwalking för tredje dagen i rad nu denna vecka. jag känner mig faktiskt ganska duktig. sedan åkte jag buss hem också, så jävla skönt har jag upptäckt. har fått igång min ipod och att sitta på bussen, koppla i snäckorna i öronen och äta ett äpple. alla dessa gamla låtar som får en att tänka tillbaka på förut då allt var så fridfullt och oproblematiskt. finns det något bättre?

lägger väl upp en bild på min nyttiga mat efter träning. (jag kan väl inte tänka mig att någon tycker jag är vettig endå?)


ägg, tomat, räkor, äpple, majs, stark thaikrydda.

ska nog skolka religionen imorgon eftersom jag har svenskaprov första lektionen klockan tio. upp till 20% i månaden är alltid okej att skolka så länge man inte ligger efter. om man endå hade motivation till att plugga ... (nej maria, min blogg är inte negativ, höhö)

humoristiskt

jag måste bara skriva ett till inlägg för att det var en liten rolig sak som hände just när jag hade publicerat förra inlägget.

pappa kom med kameran och sa, jag har varit ute oich knäppt kort på isracing bilen (pappa har ett intresse av bilar, inte främst isracing bilar som man tävlar med) som du kan lägga ut på din blogg. jag döööööööör. har pappa varit ute och knäppt kort på sin isbil och vill att jag ska lägga ut bilder på den på min blogg? kul liv.

jag har faktiskt lovat pappsen att ställa upp i ett race den 5 mars för att dem behövde en tjej i laget. vad har jag egentligen gett mig in på?

jag kan väl lägga upp en bild då.
varsågod pappsen!


tjena

vaknade alldeles av mig själv vif kvart i elva, otroligt. träningvärk i ryggen sedan träningen igår och längtar redan till träningen ikväll.

for till farmor och farfar och hälsade på och passade på att äta frukost när jag väl var där.

får se vad jag ska göra nu, har som inga pengar. så någon aktivitet som inkluderar pengar är bara att glömma.

semla, nejtack.

varför finns det en dag som heter fettisdag? är den verkligen nödvändig, nej, det är den inte. därför äter jag heller ingen semla för jag gillar varken så mycket grädde eller mandelmassa och verkligen inte dem två tillsammans. jag kräks.

har varit på indoorwalking och i och med det har jag fyllt i träningsdagboken som vi fått i kursen idrott och hälsa b. mitt mål är att förbättra min tid på milen detta år, kan ju bli en utmaning, men det löser sig.

har också svenskaprov på torsdag så jag ska väl börja läsa redan ikväll med lite tända ljus i min säng. vem tror att jag kommer somna istället?
jag.

98 dagar till turre
38 dagar till huvudstaden

balklänningen beställd, äntligen!

när vi endå var i piteå med skolan på mässan passade jag på att gå på cinderella med mina väninnor för att söka mig en balklänning. jag hittade en modell som jag testade i stolek 2, men beställde samma modell i annan färg i stolek 1 som personalen sa, och den kostade bara 4300 kr (inte är det då jag som betalar iallafall) det kommer bli awesome!

ska och träna indoorwalking ikväll klockan sju med elli. nu är jag sjukt taggad för träning när balklänningen är beställd. höhö.


bad girls

slutade fem idag och skolan kändes jobbigare än vanligt. men jag kan glädja mig åt att vi ska till piteå imorgon, och mot skolans tillåtelse (andra skolor har fått tillåtelse) ska vi ta bilen dit för att sedan gå och strosa runt i piteå för lite omväxlings skull.

sen längtar jag till på onsdag då jag får sova ut för en gångs skull .....

har tränat indoorwalking idag med linn klockan tolv, skönt att få det bortgjort så man kan ängna sig åt andra saker. kanske rensa sin garderob så man får plats medl ite nya kläder?

det bästa är att sluta fem, komma hem till en färdiglagad middag och sen lägga sig i sängen och sova i två timmar. alltså, natti för en stund.

skol skol skol skol skol skoltrött

skoltrött

middagen med brudsen

det var bara linn som kom lite sent efter hennes match.


gomiddagen


söt blommie och elli


elli med inlevelse


ida är ledsen


en tårtis med kaffe till efterätt


+ ATT VI LYSSNADE PÅ ALL THE SINGLE LADIES ENLIGT CARROS ÖNSKEMÅL HELA KVÄLLEN ...

100 dagar kvaaaaaaaaaaar!

haha, exakt klockan 20.05 om 100 dagar åker våran klass till alanya. nu börjar min nedräkning till resan, nog för att jag har räknat ner till när jag skulle börja räkna ner, hur som helst. TAGGGAAA!

plus att jag ska räkna ner till mitt och ellis äventyr till stockholm som idag är 40 dagar kvar

LÄNGTA!

mystime med de allra bästa

jag inväntar blommie som har erbjudit sig att hjälpa till med själva matlagningen.

men jag har gjort det flesta klart redan nu.


dukat och klart


förberedelse


jaaao

den avskyvärda dagen på hela året

nu ska jag skriva ett lite längre inlägg för en gångs skull?

eftersom då jag var ut igår så vaknade jag upp idag bakis, trots att det var efterfest hos mig till halv åtta. eller ja, efterfest och efterfest. det var jag, modig, tobbe och henri. vi drack öl, käkade mat och snackade deep emotalk. kanske nice endå. tillverkade också frukost som en hemmafru.

ja, jag höll ju nu på att glömma att det var alla hjärtansdag idag, och det är den avskyvärda dagen på hela året. den är så himla onödig och deprimerande för folk som är singlar, därför ska jag bjuda alla mina lovers ikväll på middag elli, blommie, ekis, limpan idus och carrå. (det vill säga, vi är singlar som alla nu förstod, höhö)

nu kommer lite bilder ifrån igår


blommie bakar kladdis åt oss


man kan nog säga att den blev kladdig, och platt. men gooooooood!


våra chaffisar för kvällen, idus och carrå


"hej, vi har jennifers kläder på oss".


nog för detta inlägg.

jaså, förfest hos mig? tydligen

inväntar lite people nu, ska bli nice (y)

ooooooh, what you say

sitter med elli och blom nu och groggar lite. niiiiiice.

har som inte gjort några långa inlägg, men det har sina anledningar.

pösss på allstar

yeah, rip my heart apart



hnfjjjxxj

förfest hos mig imorgon, yeeeaah!

tillfället i akt

kom just hem från skolan, har varit duktig och gått på både fiolsofin och naturkunskapen. käkade också på salladsbaren än en gång, för det har jag ju aldrig gjort förut. pappa hämtade mig från skolan för att han hade dåligt samvete från i morse så jag tog tillfället i akt och sa att vi skulle till ica och hämta ut pengar till mig så jag klarar mig hela helgen. höhö. jag är ju trots allt ensammen hemma, så vart tror ni förfesten är imorgon måntro?

ska och träna en sväng med elli vid fem, sen ska vi på plannja, och kanske blom med. kommer bli nice!

hm, vad ska man göra senare ikväll då?

uuuuuäääh

vaknade och såg hur många minusgrader det var ute, -22,9. puh!
ringde pappa direkt och frågade om jag fick ta bilen till skolan och då sa han att jag fick det men att den nte kommer starta när jag ska hem för vart ska jag sätta i den i motorvärmare? då frågade jag honom om han bara ville skjutsa mig men nae, då utbröt bråket. försök hålla det inne nästa gång, tack!
ditt fel, inte mitt.

turn it up, turn it up with cocaine

................ take your life, take your life with cocaine

istället för att plugga

jaha, en timma senare och jag har inte gjort annat än att badat badkar. kul att varje gång man ska göra något som har med skolan att göra så gör man hellre något annat, vad det än är.


ljus ljus, ljus och åter ljus


jaha, är det ljus på tvättstället?


ljus på toan?


svaga spottar och högtalare inbyggt i taket


och baltazar som sover på toalettgolvet som sällskap


alltså ett bra bad idag med emd poppandet från högtalarna (y)

ta mig tillbaka

jag drunknar i skolarbete och det innebär att jag inte gör någon nytta heller. skulle helst vilja gå och sova, men jag måste, måste verkligen plugga. ta mig ut på grönbete och skjut mig.

jag känner mig blek och vill sola, men det går ju inte riktigt än. vill vara lika brun som förut, ge mig!


tröttmössa

vaknade vid åtta av alarmet, men stängde av det. och nu är jag sjukanmäld efter ha varit in en sväng på skola24. visst är det underbart? dock kom jag på att jag har mina nk böcker i skolan, och jag måste ha dem hemma för att kunna plugga till ett prov som är imorgon. blääääääää. inte lika underbart.

ska väl in till stan snart och sen träna.

höres bitches!


jag saknar sommaren <3

lite bilder är aldrig fel. vilka saknar inte mitt partytält på baksidan? höhö


hos mig i partytältet


partytältet, jappjapp


söt elli


yeaaah


vid grillplatsen min


innan lk på ellis balle


innan pdol på ellis balle


trästocks


trästocks igeeen

fuck onsdag

vaknade imorse av att min mage värkte så jag ville gråta. jag ställde mig upp, men kunde inte räta upp mig så jag läggde mig ner igen. somnade om av all värk och vaknade igen vid tolv. tröck tre panodil femhundra mg och for in till stan med blom och åt en kycklingsallad.

har nu haft ont i magen hela dagen, när ska det gå över?

promenerat runt sjön också med elli och erica, tog cirka 45 min. skönt fats det var minus tjugo grader ute.

får se vad jag ska göra ikväll, kanske ligga och ha ont ...

snabba ryck

gör mig klar för en lunch på mat och prat med blomman. ses på stan.

pöss

nya skor, yeah

har varit på projekatbetet idag med tjejerna för sista gången och nordnytt var och filmade. får väl se om det är imorgon man är med på nyheterna. hehe.

köpt nya tygskor idag med klack från åhlens, jävligt snygga är dem.



thats my thing!

har varit och tränat med elli och erica, sen badade jag och elli i bassängen och spelade lite boll med några grabbar. (eller?) såhär var det, jag fick en boll i huvudet, och det var pinsamt så det är lindrigare att säga att jag var med och spelade.

har käkar ägg, tomat och bönor efter träningen, har längtat efter ägg hela dagen.

nu sitter jag och dricker tropiskafrukter te och lyssnar på musik medans linn sitter med en annan dator här vid köksbordet bredvid mig och skriver på sin religionsuppgift som ska lämnas in imorgon på lektionen. de personer som inte gör det kommer mona hemsöka, och det blir inte kul. belive me.
ska gå och skriva ut den nu på andra datorn och ge henne den i handen imorgon, thats my thing!

i natt tar linn över mitt gästrum, så kom och knacka på fönstret!



vg+

for in till skolan imose kvart över åtta fast jag inte hade lektion förrän tio. jag och simon gjorde så jävla bra ifrån oss för att ha lagt ihop redovisningen på en dag. haha, VG+. kan det bli bättre? NAE.

jag ska strax med pappsen och kolla på en bil. får se hur den ser ut. nu är jag less på att åka buss överallt.

helex blir det också vid åtta tiden, mage och ben står på schemat idag.

lite bilder från i lördags från idas kamera innan allstar.




















idag

- skola till 15.20
- kolla på en bil i sävast
- storhandla på storheden
- träna
- plugga
- sova?

bättre sent än aldrig

nu sitter jag och lägger ihop mina del av redovisningen om gat som ska hållas imorgon klockan tio. jag och simon har bestämt att träffas i skolan kvart över åtta för att sammansvetsa våra delar till en redovisning.

synd att jag börjar bli bakis nu såhär sent på kvällen, hoppas jag inte är det imorgon också.

jag och elli har varit och sympati tränat idag. vi fick nog inte så mycket gjort, men skönt var det att vara där iallafall.

ska nu försöka ta med alla dessa kvarglömda saker från alla förfester imorgon till skolan. så saknar ni något och vil ha tillbaka det så finns det i mitt skåp imorgon. höhö.

nämen hej

kom hem kring sex sju imorse, eller jag minns inte. hade varit på efterfest på tuna, och fick skjuts hem, jävligt skönt. kan inte påstå att jag var speciellt nykter heller, allt bara snurrade när jag skulle sova så jag har knappt sovit i två timmar, men är ganska pigg endå.

jag längtar till träningen ikväll
jag längtar till att köra mage
jag längtar till att jag får tillbaka aptiten så jag kan äta
jag längtar tills jag får sova igen

jag längtar inte till ikväll, för jag måste plugga nk. har ju trots allt redovisning imorgon på morgonen. blääää.

tjenis penis

har just landat i min säng efter bilkörning i sju timmar. kvällen gick endå ganska fort må jag säga.
jag har nog inte alla hästar i hagen.

taggar till imorgon med lite sömn, eller? (y)


chaffis ikväll

ikvällska jag då vara chaffis, så hör av er om ni ska ha skjuts.

nu ska jag sova till sex och sen hämta upp mina sötnosar.

pösss

ännu ett träningspass

har just kommit hem från ett till träningspass på helex, fast denna gång med erica. nu längtar jag så sjukt mycket till alanya. jag vet inte ens hur många dagar det är kvar, men mer än hundra iallafall. jag har ju sagt att jag börjar räkna ner när det är hundra, men det är det väl inte än?

har just käkat ägg, tomat och fetaost. det vanliga alltså.

väntar nu på linn, elli och lukas som ska komma och våldgästa. eller det är det ju inte eftersom jag vet om det. nåja, komma och hälsa på då, och kanske äta lite mat.

höres.

ohyeeeeeah

för er som inte vet du har max i stan börjat med utkörning. så nu vill dem att vi kunder ska bli ännu fetare/ eller feta och inte ens idas gå till självaste max för att äta där utan bara beställa hem. tur då att man inte äter så ofta på max. (y)

har varit på svenska lektionen och lämnat in shakespeare och krönikan som jag gjort klart. sen åt jag ,linn, elli och blom på salladsbaren mitt emot hackspetten. det är den godaste cesarsalladen jag ätit någonsin!

har också tränat på elli och linn en sväng. mage och rygg.
imorgon blir det nog indoorwalking 07.00 med elli.

nattinatti

har just duschat och ska nu sova.

glömde nog att säga att jag och pappa skulle och kolla på en bil till mig idag, och när vi ringde till ägaren sa han att den var på verkstaden för att det hade varit inbrott i den och att vi skulle återkomma på onsdag nästa vecka. så vi får ju se hur det blir med det.

jaja, godnatt.

fyfan vad jag längtat

hur länge sedan var det inte jag gjorde om i mitt rum? jag minns inte ens.

har iallafall fått mina nya skjutdörrar nu, och snalla pappa har monterat upp dem.

såhär blev det.




tur att jag bara har sex nitarmband

det är väl inget fel med det?

......................................................... eller?


inköp idag av pappsens pengar

schampo, balsam, hårspra, hårmask, rakgel, aceton, nagellack och ett nytt nitarmband. NICE!
allt kostade 350 spenn, bra pris. höhö.

tack pappsen!




jag fick besök av en tönt

blom kom och våldgärstade mig och mina chips. schhhhhhhh! jag äter ju inte chips när jag tränar så mycket, så säg inget till någon.

vi har åkt en sväng till starre i stan också.

i natt ska vi skeda tillsammans, det var som ett tag sedan nu. jag har längtat.


(y)


alltid lite roligare att äta

min mat efter träningen.

pasta + bacon + tomat + gurka + fetaost


jaha, då var skolan igång igen

nu märker man att skolan är i full gång igen. allt jag typ pratar om är vad jag har att göra, eller hur? inte för att jag bryr mig vad ni tycker. jag skriver det för min skull.

v.5 - svenska inlämning
v.6 - nk redovisning + religion inlämning + psykologi inlämning
v.7 - svenskaprov


har tränat med erica, duschat och ska strax äta något litet sedan sätta igång att plugga och sen se finalen i paradise. nog för att jag redan vet vem som vinner, men det ska bli nice.
vad kommer man se fram emot när paradise har slutat?

INGET!

yueah

har varit väldigt duktigt idag. jag har ...

- gjort bort nk provet
- kompletterat webbdesignen
- gjort bort att hålla i en idrottslektion

grejt, då har man bara fyra saker kvar att göra inom loppet av nio dagar. jag kommer nog vara pluggis eller något.

har pratat med mina partybruds, och vi ska troligtvis inte på båten på fredag. vad ska vi lixom dit att göra? det undrar jag med. så det blir väl någon annanstans.

har också varit och tränat med elli, linn och erica. snart är vi fit till alanya. here we commmmmmme!

ska bara skriva klart svenska inlämningen om shakespeare, sen sussa.

pösss

tråk webbis

nu sitter jag och kompletterar min webbdesign så jag får G i kursen. jag behöver hjälp men min lärare har genomgång med tvåorna så jag sitter och lyssnar på rix, sitter på face och ja, skriver ett inlägg.

jag hittade fyra bilder här på min användare, haha. old days.


typ 2006, eller något?


träningsläger i grekland


ja, när detta nu var. kanske 2007


min ödla som nu är död. rocky hette han

nu ska jag tydligen dansa nykter också

jag har ju då pluggat nu. sökt reda på lite svar till provfrågorna jag fick skickade till mig av simon. höhö. måste erkänna att det är väldigt skönt att ha provfrågorna innan, det borde man alltid ha. när man öker upp dem och skriver ned dem så lär man ju sig endå.

jag längtar verkligen till imorgon. jag måste tydligen uträtta lite viktiga saker i skolan. typ som nk provet, idrottslektionen jag ska hålla, komplettera webbdesignen med min favvis lärare m.m.

elli ville ha med mig på streetdace imorgon på helex, men vi får ju se. dansa är inte min starka sida när alkohol inte finns i kroppen.

nattin' gott folk!

RSS 2.0