emd spelar live på min toalett

sov ut idag och vaknade av mig själv. for och tränade med elli och linn klockan två, och sen på indoorwalking klockan tre.

efter for jag och linn på roasters och skulle plugga, men ni vet ju säkert hur det blev med det. jag käkade en cesarsallad för 95 kronor, men jag kan säga, det var den inte värd, för fem öre.

har precis tagit mig upp ut badkaret, idag var det extra skönt att ligga där och lyssna på emd.

har ju som sagt nk prov imorgon på morgonen så ska plugga ikväll, eller iallafall försöka. det kommer säkert ett till inlägg senare om att jag inte har motivation eller något liknande till pluggandet. men ni får vänta och se, det blir en suprise. haha.

tjena

kom just hem
ska sova nu
har åkt lite bil
erica körde
kört hem lite folk
har lyssnat på musik

ja, det var väl det. lite kreativare än vanligt skulle ni ledarskapselever säga? jag vet.


Abracadabra boom shacka dae

det är konstigt att det alltid är jag som är pepp på helgerna på fest, och sällan någon annan. det är väl något jag får ta lixom. jag kan ju inte påstå att jag har allt för mycket pengar, men pengar löser sig alltis i slutändan.

blom och elli kanske komma förbi sen och chillar lite. jag längtar till imorgon när jag får träna.

en crazy låt som ni kan lyssna på.


177 kronor

nu pratar jag i telefon med blomman och kollar mina uttag på nordeas hemsida, och jag vill inte leva mer. jag fick studiebidraget igår och har 177 kronor kvar sedan igår. jag är jävligt duktig.

igår var det jävligt kul. hoppas det blir lika bra ikväll. haha

mer shopping

var på filosofin imorse 09.50-11.10. efter det ringde jag linn i hopp om att hon inte var allt för sjuk för att inte kunna komma och luncha med mig på stan. snäll som hon är så tog hon bussen in och så åt vi buffé på exotic. kan väl inte påstå att det var min bästa lunch med tanke på resten av gästerna som också var där.

inhandlade min kjol som jag ska använda ikväll och ett armband. (ja, jag vet att jag är svag för nitar) jag har ju bara fem nitarmband nu. grejt.


kjol från bikbok


armband från kappahl


nu ska jag sussa innan alla kommer. jaheeej.

-24,1 grader

rubriken säger väl allt?

hade det inte varit för att jag måste lämna pengar till elli på skolan hade jag aldrig farit. men nu måste jag, och jag erkänner, det är faktiskt viktigt för att dagen ska bli som planerat. men inge träning på helex, jag orkar inte vistas ute, och helst inte i stan där det är ännu kallare. blir väl att gå på filosofin nu, sen fara hem och träna (eftersom jag inte vill vara ute) och sen sova innan alla tjejer dyker upp hemma hos mig.

pösshej.

non stop

jag skulle då plugga ikväll, men när jag pratade med linn i telefon så bad jag henne att hjälpa mig att lägga ihop nk redovisningen till på måndag, och det ville hon. tack! då kände jag mig lugn. (lugn betyder att jag alltså inte behöver plugga ikväll)

har också hunnit med att måla naglarna inför imorgon.
knallröda, det kommer bli fett snyggt till min outfit!



13.57

duktig som jag varit så skottade jag fram bilen imorse i kylan. jävligt duktig.

varit på skolan i en lektion, och sen for vi och tog en latte på mat och prat. la också undan en kjol till imorgon. den var nice som fan.

17.10 ska jag och elli på indoorwalking och sen blir det lite gym bara som grädde på moset.

kanske man ska plugga ikväll?
vi får väl se.

jag hade kunnat skjuta någon.

jaha, jag och elli var nyss på body pump. jävligt givande. kändes som att han som ledde passet gav mig och elli lite pikar, haha. nåväl, grym som jag är bryr jag mig inte. inte elli heller hoppas jag ...

har just käkat och ska duscha strax.

hoppas jag får lite motivation att börja med nk redovisningen eller religions inlämningen efter det. troligtvis inte.

imorgon är det vanlig dag med två lektioner om nu inte amie är sjuk igen. men det kan jag väl stå ut med. eller så stannar jag hemma.

annaras är jag jävligt less på min förra webbdesign lärare som inte kan ge mig ett G för att det är typ tre småsaker som inte är riktigt korrekta. och tydligen måste det göra att jag måste kompletera. döda mig! jag hade kunnat skjuta någon.

åååh, vädret har varit så bra idag. soligt och minst 25 plus så att man nästan inte kunnat gå ut. jag började med att backa ut från gården och körde fast direkt. men som tur var kom jag lös. har i princip kört bil hela dagen idag känns det som, och sett många som kört fast. en underhållande dag alltså.

hej

en sovmorgon säger ingen nej till, därför vaknade jag nyss av att linn väckte mig.

ska iväg för att möta upp alla på willys och inhandla alla indgidienser till tacosen som vi ska laga med tjejerna.

efter det blir det väl träning på helex.

cyyyya.

26 mars åker vi

idag kom jag och linn prick i tid för religionen innan mona stängde dörren. tur var då det, för annars skulle hon spöat oss! fick också reda på att svenskan var inställd och givetvis hade jag två svenskalektioner efter varandra. väldigt great. så jag fick vänta till psykologin klockan tjugo i tre.

förresten så har jag och elli bokat stockholmsresan idag, höhö. den 26 mars åker vi och shoppar och festar. paaaaaaaaaartey!

drog hem och käkade lite soppa och in igen för att träna med erica och ellipelli. idag blev det indoorwalking och efter lite gym. jävligt skönt var det.

nu har jag gjort lite ägg, tomater och ett glas kallt kolsyrat vatten. det är livet.
sen blir det paradise!


nyttigt och gott

inköp

tur att man får underhållsstödet den 25:e varje månad så man kan shoppa lite.


linne från cubus


t-shirt från vila


body från monki

+ en brun utan sol.

"han kan bli min sugardaaaaaaddy"

jag duschade just efter träningen. jo juste, det var ganska roligt på helex idag med tanke å vilka som mer var där och tränade än mig och linn, höhö. tydligen fick jag inte skriva mer om det här, men fråga linn om ni undrar någon. "han kan bli min sugardaaaaaaddy"

ska iväg en sväng nu mot stan och sen tillbaka hem för att se paradise, känns som att det var en evighet sedan det visades på tv.

cya.

ta ut mig på grönbete och skjut mig

bläääääää, jag är så jävla trött.

vi ser väl om jag överlever denna dag.

.-.-.-.-.-.

denhäre veckan i skolan hänger på mitt slutbetyg i 100p projektarbetet så därför ska linn och jag skolka imorgon från nk:n och sitta och planera på kulturenshus det sista förberedelserna. tur då att blomman är ledig så hon får komma på sin sovmorgon, haha.

sen ska jag och linn på indoorwalking klockan tolv, hoppas det är bra musik. annars jävlar i mig!

har inte gjort så mycket tills nu, sovit och käkat räkmackor bara.

har ängnat en tanke på att gå och sova nu så jag känner mig någorlunda utvilad imorgon, men jag är inte trött än.

natti.

fler bilder från thailand för ett år sedan

 






















knas

bra kväll igår.

käkade på max efter allstar och sen drog och chillade hos lunkan med tomas, markus och oscar. jävligt sliten kväll, men nice endå.

idag far min syster tillbaka till stockholm, så ska nog fara och säga ajöken innan planet lyfter.

fullt på schemat

vaknade nyss så jag irngde och väckte linn direkt för att säga att vi skulle och träna klockan ett på helex. tur att jag har en bil att färdas med nu i någon dag så jag slipper ta bussen.

klockan fyra ska jag vara fixad och befinna mig hos linns mamma med hennes kompisar och börja kvällen där för att sedan vid sex dra till liza innan allstar. nice kommer det bli.

höres!

två försenade presenter, tack!

en vecka kortare till studenten som blåst förbi i ruskig fart. har bara kommit underfund med att jag har ett litet muntligt förhör på filosofin nästa vecka, en svenska inlämning till vecka fem, redovisning till vecka fem och en religion inlämning till vecka sex. jag har då det jag ska göra.

stannade på stan idag efter jag slutat och käkade lunchbuffe på exotic med mamma, syster och christoffer. fick där min förenade present av syster som var en väska och lite underkläder och min försenade present av mormor som var 300 spenn. tack så mycket, för nu kan jag gå och köpa den efterlängtade väskan jag gått och lagt undan i flera dagar. nörd som jag är, jag vet.

mötte blommie och jennyb på roasters en sväng så vi strosade runt lite på stan. blommie hade också tatuerat sig. den blev super babe!

nu ska jag hoppa i duschen för jag måste vara klar till sex då vi ska ut och käka på cooks krog. det kommer blir nice.

på återseende!

den till höger fick jag av min syster, den andra köpte jag själv.


kul te

lite roligt te, så jag vr tvungen att lägga upp en bild. höh


vem bryr sig lixom?

magpass på en och en halv timme sitter fint med en kopp te efteråt.

imorgon klockan sex på morgonen ska jag och linn på indoorwalking och sen basta innan skolan börjar, mys!

måste
måste
måste
måste vara fit till alanya (y)

gomat, skoter och tårta

är i stugan med min pappa, syster och hennes pojkvän. ska och träna när jag kommer hem, jävligt skönt.

mummaaaa

jag längar till efter skolan slut då jag ska till farmor och äta hennes goda mat (y) mumms!


ett år och cirka fjorton dagar sedan

THAAAAAAAI.

så jävla skönt var det.


första kvällen


raketer på nyår från stranden

stranden


dykning utanför phi phi


jag

jag och liam


moped körde jag också


jasså?


borsta tänder måste man också göra


poolen


poolen


horgatan i patong



feminist javisst!

jag kan väl erkänna att jag är feminist, iallafall lite. mina vänner säger att jag är det utav olika anledningar, men det kanske stämmer endå?

har varit på stan en sväng efter jag hämtat min syster, käkade på smaka med blommie och höll elli sällskap tills hon skulle stänga. väldigt snällt av oss.

blommies pappa kom med hennes träningskläder så vi kunde gå och träna på helex. mest mage blev det, men inget fel med det. magen är ju trots allt min starka sida. höhö

jag känner egentligen för att träna lite mer ikväll, fast hemma då. får se hur det blir med det.

varför känns det som att det är helg bara för att jag är ledig på onsdagar? jag orkar inte med skolan imorgon. svenska och religion, de tråkigaste jävla ämnena!
sen åker jag till stugan och käkar imorgon efter jag slutat skolan, så ingen träning. fan också!

syster yster

varje onsdag = ledig

ska käka något nyttigt snart och sen iväg och hämta min syster och hennes pojkvän på kallax. de ska stanna till söndag, så jag hoppas vi hinner med en utekväll tillsammans. haha!


bodybalance

jaha, då har man testat på det såkallade bodybalance passet. jag kan inte påstå att jag är vig, ungefär som ett kylskåp om jag ska jämföra det med något. man måste nog vara på fler tillfällen för att tycka om det.

sen var då en gubbe påväg in i min bil när jag var påväg mot den. och påstod att det var hans, men vem hade nyckeln tror ni? äckeljävlafittgubbe. jag tänkte nita honom.

jag orkar inte allt

jag orkar inte stiga upp
jag orkar inte prata inför niorna
jag orkar inte att en nagel gått av
jag orkar inte ha projektarbete efter skolan
jag orkar inte ha extra svenska
jag orkar inte ha psykologi

jag orkar inte, allt.

nu vet ni min dag, kul va?

hejdå.

ghjgjkd

jag får inte upp biljäveln!

har varit ut fem gånger nu, gaaaaaaaaaaaah.

jag är sur. godnatt.

halelulja moment

CATJA ÅKTE UUUUUUUUUUUUUUUT FRÅN PARADISE. FAN VAD NICE!

amen


har då varit i skolan hela dagen idag. naturkunskap, möte, idrott, psykologi. blä. imorgon ska vi prata inför niorna om ledarskapsprogrammet, men vad har varit bra förutom sammanhållningen lixom? jo, festerna.
lyckostar är dem från örnäset som måste lyssna på oss.

jag har också fått låna farmors bil till på onsdag. noga som jag är så låser jag bilen när jag går ifrån den. men vad tror ni händer? jo, den går inte att öppna nu. måste ut i morgonrocken med låsspray och värme nyckeln med tändare för att kunna öppna. om nu det är felet? typ inte iallafall.

nu ska jag dricka grönt te och sen sussa, för tydligen måste jag ta bussen imorgon om jag inte får upp bilen.

pösshej.

psst, smygreklam för helex

under hela vecka tre är det gratisvecka på helex, bara så att alla vet. roligt med lite nya ansikten, haha.

egentligen borde helex tacka mig nu, så det så.

she was more like a beauty queen from a movie scene

jaha, då man var blond ...
















psssst, håller era tanker för er själva. hahahaah. för det gör jag.


planering på kh

linn väckte mig imorse vid halv ett eller något sådant. jag fick skjuts in till helex vid tvåtiden. vi tränade och sen gick med direkt till kulturenshus och fikade och skrev tre planeringar till projektarbetet som anette vill ha in på mötet imorgon. tur att jag tog med mig datorn, mycket lättare då.

nu är jag hemma, ska nog duscha snart eller något.

jag hatar när pappa lämnar huset stökigt, då måste jag städa. annars blir jag galen.

chaffs

har varit nykter ikväll också, och det resulterar bara att jag är mer taggad än någonsin till nästa helg. att man ens klarar sig såhär bra. good for me.

hade då bilen, så har varit lite chaffis ikväll. bland annat till norra sunderbyn och från stuk.

nu borde jag sussa. imorgon ska jag sova ut, sen och träna med linn och sanna på helex runt två.
nicebajs.

jaheeeej.

jahaaaaa

jaha, pappa drog iväg med bilen och jag tänkte faktiskt använda den ikväll eftersom att jag inte ska ut. men nu måste jag vänta till klockan nioooooo.

ska hoppa i badet och sen måla om naglarna, för jag har ju som tid ...

hej motivation!

nu börjar jag få tillbaka motivationen till träningen, äntligen!

jag ska bara äta upp min skål med soppa sen drar jag och linn och tränar på helex.

cyaaaa soon.


duktig jag är

har bara skolkat en lektion på första veckan av skolan, och det var första dagen ... kanske lite sämre det då.

kom just hem, är egentligen hungrig, men ska inte äta något nu iallafall. ska och träna på ett tag när pappa kommit hem med bilen. jag orkar verkligen inte ta bussen, det är aldelles för kallt att gå till busshållplatsen. ska nog dra med mig linn.

ikväll blir det att ta det lugnt för en gång skull. hörde något om att erica har bil ikväll så blir väl att chilla hos någon bara.

tack ida och carro för champisen igår!

nu fick jag två till presenter (y)

tack babe!

hummel tröja

hud stuffs


lite bilder då från min dag

det är bara 71 personer hittills som har skrivit grattis på facebook. höhö.

blev inbjuden till linn på frulle imorse innan skolan

gott

musik och frulle, jävligt bra!

efter skolan, då linn fått smörgåstårta av mig, mätt och belåten

linns niggah butt

min niggah butt

jag bloggar förra inlägget

lampan jag fick av pappsen


ljuslykten jag fick av pappsen

då fikar vi då

här börjar ida vara en demon

paranormal activities på g


erica är redan rädd

alla blev demoner efter filmen



godnattttt!


min födelsedag hittils

jag vaknade av klockan och ville i princip dö av trötthet. pappa var då snäll och lät mig ta bilen till skolan men vad tror ni händer då, jo poliskontroll. great! dök upp hos linn vid nio för att få min överraskning som var hotell frulle. jag som aldrig äter frukost egentligen fick mig en rejäl en denna gång, och den satt super! tack linn <3

på första lektionen i skolan sjöng min klass för mig, lite falskt men det är okej. haha.

jag och linn insåg att den smörgåstårta jag köpte igår med pappa inte skulle räcka till alla så vi tog bilen till anderssons konditori och köpte en till, som dock också tog slut efter vårat fika tillsammans.

farmor och farfar kom förbi och lämnade en femhunka, men den gav jag direkt till pappsen som ska betala min stockholmsresa i mars. snäll jag är. av pappa fick jag en lampa och en ljuslykta från ikea.

hittils har det varit nice. ikväll kommer resten av brudsen på fika och sen blir det film.
bilder kommer senare.

hejpa!

grattis till mig själv (B)

jahaaaaaaaa, då är man 19 år dåååååå.

grattis
grattis
grattis
grattis


nu ska jag sooooooova, natti.
pöss

en bra dag i livet

vaknade klockan tolv av alarmet och var fortfarande trött. det var helt olidligt. hade bestämt lunchdate med blom på mat och prat och jenny följde också med. for hem från stan vid kvart i sex och då tog jag bilen och for och tränade direkt på helex. då märkte jag att jag har jävligt mycket träningsvärk kvar sedan idrotten i måndags. sedan när får man träningsvärk av idrott på skolan?

eftersom att jag då inte får bada badkar som jag alltid brukar göra på grund av tatueringen så var jag finurlig nog att komma på hur jag skulle kunna bada endå. höll upp benet på kanten hela tiden, det var väldigt tröttsamt.

har just gjort mig min middag, två räkmackor och te.
gott.



PS. ni glömmer väl inte att jag fyller år om 2 timmar och 8 minuter!


tur att jag har lite att göra

när jag väl börjar bli trött och äntligen samlat kraft att ta mig till toan och tvätta bort mitt smink så händer det mest omöjliga ....

baltazar har tagit sig upp på högskåpen och när jag kommit in och börja fixa och dona så ska han sträcka på sig och tjoff, så flyger en ljusstake ner på golvet och det är splitter överallt. tror ni jag ville klappa honom då, nae! jag skrek och slängde ut honom.

så nu måste jag plocka upp alla stora glasbitar förhand, sopa upp det värsta och sen dammsuga upp flisorna.

tur att jag är ledig imorgon .......


-

jag är lack
jag är less
jag pallar inte


tur att jag är ledig imorgon ....

laaaaaaaaan på g

nu ska jag och linn lana hela natta och kanske spela lite cs! se häääääääääääär. höhöhöhöhöhöh



veeeeeeeeem har finast dator, va, va, va?

sos

linn kom hem till mig och åt upp mina fiskpinnar och mitt mos, så nu måste jag äta pommes. för det gör jag ju aldrig. men inte mår jag dåligt av det, haha. älsklingspommes.


linn och ballen

.........................................



juste, jag lägger ju inte ut min tatuering på bloggen fast folk vill det. för det finns ju orsaker till detta. HAHA!

skola, underbara skola

nu sitter jag här, är redan försenad.

har inte sminkat mig klart eller klätt på mig klart än och min buss går om 8 minuter. kommer jag hinna?
nae, skulle inte tro det.

hoppas pappa kan skjutsa ...

iallafall har jag stora påsar under ögonen för att jag inte fått någon sömn i natt. ringde sexans taxi från alexander som aldrig kom så jag ringde lule taxi istället som dök upp snabbt som vinden.

less är jag som också. det är inte jag som inte har alla hästar i hagen.

räkmackor, mumma!

har suttit i tre timmar i tatueringstudion idag, och elli följde med som smakråd. tack gumms!
tatueringen blev bra så jag är nöjd.

har käkat räkmackor med alexanders mamma och sen pizza med alexander. sen följde jag med när alexander, per och thomas åka lite madrass på snakemountain, och det blåste kallt som fan. tog sen taxin hem.

nu ska jag sussa så jag orkar upp till den underbara skolan imorgon!

pöss alla

fusk

bloms kommentar  på msn när jackie och greta ligger och hysteriskt skrattar i programmet

b - nu får dem tydligen crack där inne också ..
j - ja, tydligen
b - fusk....
j - menaaaaa

xl

snaaart är det paradise xl, jävligt nice att sitta i soffan en lördagkväll med en stor kopp te i handen och håret i knut på huvudet. jackie is the shit!





jag läääängtar
jag läääängar
jag längtar till imorgon ........

adrenalinet, rysningarna och känslan.

kan tänka sig

att jag egentligen inte bryr mig. hah

ska nog åka en sväng till stugan snart och käka middag med farmor och farfar. jävligt gott. hoppas det blir morotsstuvning.

gårdagen kan man placera i ett fack för sig själv. för det finns inget att säga.

herrråååå

.................................................................................................................................

fucked up

innan allstar

jag och erica chillar. höhö!






pössspåer!

vad är dagsljus?

kul att man inte fått sett ljus utomhus på hela lovet. man har vaknat vid två och då är det redan mörkt, och så går man och lägger sig vid sex då det är mörkt. inte undra på att man är så sliten. fyfan.

för övrigt kan jag nämna att jag inte vet vad jag ska äta innan vi ska ut ikväll. oj, glömde jag säga det också. vi ska på allstar. nice va? vi har inget i kylen alls och pappa ville inte handla åt mig innan han drog till stockholm. jag får leva på nudlar sålänge ...

på söndag ska jag tatuera mig. höhö. 3000 spenn från spargrisen.

sååååjävlagott

jag har då varit på allstar till tolv med linn, hanna, sara och elli en stund och sen och bastat hos alexander med han och thomas. och tomas gav alexander brännskador, vad det nu betyder. tjillat, käkat mackor och druckit öl.

och sen kom lilla jiam, ett jävla namn de, eftersom han egentligen heter jeol. inte ens likt. så då bastade thomas och joel en gång till. det luktade nybakabröd. gott!

taxin hem gick 06.02 från alexander så den tog jag.

nuggets + mina favvo pommes = suveränt

nu ska jag sussa.

pössss.

bulleribulleribock

äntligen en dag som jag ska sova tidigt. ta igen allt festande och sova ut för att imorgon kliva upp och fara och träna med linn på helex. det var länge sedan! och skönt ska det bli.

elli och blom for just hem med ellis bror som hämtade. vi har sett sprängaren på tv, jävligt bra film.

på schemat står nu te och lite musik.


lite bildfördriv

jag kan ju inte påstå att jag har mycket att göra dagen efter. därav lite bilder.

baltazar nyss, lite hungrig kanske


svea chillar i min säng


svea vill dricka från kranen på toan


baltazar chillar i korgen


jag lever

jag ska käka en värmerätt i micron och sen sova ett tag till (y)

kvällen igår var super, bara tråkigt att blom drog så tidigt till grace medans jag och erica stannade kvar på allstar. mycket drinkar och ouze och sen en bit pizza på matstället med alexander, thomas och vg. sedan taxin hem. nice.

kan inte påstå att jag känner mig så taggad att dricka något mer nu i hela mitt liv. men det kan snabbt ändras på. haha

tagg

taggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtagg


jag hatar

jag hatar folk som bangar och jag hatar folk som låter andra styra dens liv!

jag spelar innebandy i ibk luleå

jag vaknade av att baltazar klöste mig på näsan för att han ville gå ut. och jag blev less.

nu sitter jag och käkar sista biten av glasstårtan som blev över då jag och elli åt i förrgår. mums.

ska väl sitta här en timme till eller nått och sen börja göra mig i ordning inför ikväll. bli inte förvånade vart vi ska, allstar. alltså är vi innebandyspelare ikväll, för vi är ibk luleå. haha. innan allstar ska vi till sandras lokal på för ferre!

cya

jag vet att jag har sagt det förut, men ...

PARADISE IS THE SHIT!
är det någon som håller med måntro?

har käkat kladdis hos linnie med ellie och blommie. haha. där fick jag allt till det, va?
dålig humor på kvällskvisten.

nu ska jag dricka te, sen duscha och smörja in mig med min nya brun utan sol lotion och eventuellt söka mat i kylen. hejs.

ses på stan

ska strax springa till bussen och dra mig in mot stan. ska inhandla en present och kanske fynda något välbehövt till mig själv. blomman ska med så vi ska nog käka också, jag längtar, för jag är så hungrig!

puss och kram
ses på stan

good as hell

ikväll har jag och blom sett barnhemmet och påvägen hem när jag skjutsade blom satt båda knäpptysta. helt plötsligt säger blom, jag tror typ på andar. jag sitter bara och tänker på filmen. alltså kan jag säga att den är jävligt bra.

imorgon inväntar stan en sväng och blom skulle ringa när hon vaknat, men det blir väl jag som ringer som vanligt.


barnhemmet

har varit till mamma en sväng och käkat så nu är jag äckligt mätt ett tag framöver.

sitter och väntar på blom och elli som ska komma hit, och linn också fast senare. hm, undra vad vi ska hitta på. jag har iallafall bil.

tog också hem min favoritfilm från mamma som jag ska se ikväll, barnhemmet. en väldigt bra skräckis så jag rekommendrar den.






pixx från nyår


bubbel


i bubblet


snöbad


snöbad


snöbad

jag med snyggklänningen


bruuuudsen



middagsdukning





















gulltjejerna


lilla flaskan


hejhej


lite fest


75 kronor

jaha, då har jag vaknat och värmt lite pizza som smakar hur gott som helst.

kvällen igår var trevlig. vi började hos mig som vanligt och fortsatte till allstar vid halv tio. mycket folk på allstar eftersom då lule hade vunnit, och mycket skellefteåbor. tur att man blev bjuden på all dricka, så behövde jag bara slösa 75 kronor på hela kvällen.

tur att jag är inte bakis iallafall, det tror jag många andra är ...........

fhjfggfhd

jag är hemma, men vart är alla andra?

vart tror ni jag ska ikväll?

ALLSTAAAAAAAAAR!


med carro, ida, blom och erica.

pössss

nattsuddarna

jag och linn ä nattsuddare båda två. jag kom just hem efter att ha varit ute och busat med linn sedan klockan elva. haha. och jag blev glad när jag fick en krov på statoil, eller hur linn?

nu måste jag sova för jag har tydligen lovat pappa att fara och handla med honom klockan tio på storheden, pusshey

min första lista

kan väl ta och lägga upp en lista om mitt 2009 som jag snott från emelie. hehe.

gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
tror inte det, tatuerade mig

höll du några av dina nyårslöften?
jag hittar aldrig på något, för jag håller det aldrig

dog någon som stod dig nära?
inte direkt nära men lika tragiskt endå

vilka länder besökte du?
finland, turkiet, thailand

är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
pengar is the shit

vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
16 januari, men jag vill nog glömma hela året

vad var din största framgång 2009?
vad är framång?

största misstaget?
misstag gör alla, frågan är hur ofta

har du varit sjuk eller skadat dig?
räknas mitt beroende av nässprat som en sjukdom?

bästa köpet?
jag köper inte, jag får

vad spenderade du mest pengar på?
hm, kläder kanske. eller nej, sprit

gjorde någonting dig riktigt glad?
att klassresan till turkiet bokades

vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
black eyed peas - i got a feeling

var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
mer sad tror jag

vad önskar du att du gjort mer? 
lärt mig av mina misstag

vad önskar du att du gjort mindre?
jag ångrar inget på det sättet

hur tillbringade du julen?
hemma för första gången

blev du kär i år?
vad är kärlek egentligen?

favoritprogram på TV?
paradise (L)

bästa boken du läste i år?
jag har aldig läst ut en bok

något du önskade dig och fick när du fyllde år?
jag önskade mig nog pengar, och fick nog det också

något du önskade dig men inte fick?
kan nog vara något

vad gjorde du på din födelsedag 2009?
kom hem från thailand

finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
mindre svek

hur skulle du beskriva din stil år 2009?
jag har väl alltid haft samma stil, eller?

vad fick dig att må bra?
närmsta vänner

vem saknade du?
jadu

de bästa nya människorna du träffade?
kanske de pesoner som jag kommit nära ifrån klassen

pizzzzaah

oj, titta. helt plötsligt kom det en pizza hem till mig. kan det vara mer lägligt än nu när jag är bakis? jag tror inte det.



hahahahaaaa

jag lägger dina grejer på bron om vi hunnit fara. ja dööööööör. vilken kompis.

RSS 2.0